Jodie Foster napucala nova cura!

Tekst: V.V.
Foto: JLP

JODIE FOSTER je opet sama! Najpoznatiju holivudsku lezbijku ovih dana ostavila je njezina nova djevojka, Cindy Mort, zbog koje je Foster nedavno okončala svoju četrnaest godina dugu vezu s Cydney Bernard i pritom šokirala losanđelesku lezbo zajednicu. Mort je Foster ostavila zbog druge žene, a Jodie je navodno toliko očajna zbog prekida da već danima ne izlazi iz svog doma smještenog na proplancima čuvanog Beverly Hillsa.

Podjela financija iz "divljeg braka"

Tim više što se Foster, osim u ljubavnu, uplela i u pravnu zavrzlamu kada se našla u situaciji da svojoj bivšoj dugogodišnjoj ljubavnici mora/želi plaćati alimentaciju, iako svoju ljubav nikada nisu papirom potvrdile. Međutim, živjele su u "divljem braku", što je kalifornijskim sudovima dovoljan povod da imovinu koju je u njihovu zajednicu uglavnom priskrbljivala Foster, a koja iznosi oko pedeset milijuna dolara, podijele na dva dijela između ove dvije dame.

Ipak, stvar (još uvijek) nije došla do suda; kako bi spriječila medije da se naslađuju, ali i Cydney da potraži svoj dio, Jodie je sama ponudila kompromis - Cydney će dobiti vrijednu nekretninu u Hollywoodu i pravo na posjećivanje Jodie kad kod želi!

Trač koji je šokirao holivudske lezbijske kuloare

Prekid Jodie Foster i Cydney Bernard zapanjio je cijelu holivudsku lezbijsku zajednicu - kuloarima se šuškalo kako Jodie prolazi kroz krizu srednjih godina, a činjenica da je filmska zvijezda svoju dugogodišnju ljubavnicu napucala poput stare krpe zbog žene koja je zapravo identična Cydney mnogi nisu mogli prožvakati. Nova ljubav Jodie Foster bila je 33-godišnja scenaristica Cynthia Mort, koja se u posao probila kao jedna od scenaristica na nekoć vrlo popularnoj seriji "Roseanne", što je radila pune četiri godine da bi kasnije preuzela mjesto glavne producentice. U međuvremenu, Cynthia je napisala nekoliko uspješnica za HBO, između ostalih i vrlo hvaljenu seriju "Tell Me You Love Me", koja se u eteru hrvatskih televizija nikada nije prikazivala, a koja je popularnost stekla zahvaljujući eksplicitnim scenama seksa kojima je obilovala. Cynthia je jedno vrijeme radila i kao izvršna producentica Emmyjem nagrađivane serije "Will & Grace".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara