Kako živi Madonna: Pogled u ekskluzivni kanski apartman

ZA VRIJEME boravka u francuskom Cannesu na filmskom festivalu prošlog vikenda, pjevačica Madonna i njezin suprug Guy Richie odsjeli su u Intercontinental Carlton Palace hotelu s pet zvjezdica.

Popularni par je tako boravio u ekstra luksuznom apartmanu gdje je sve bilo uređeno i prilagođeno "onako kako to voli kraljica popa". Samo za njezine fizičke potrebe u apartmanu su bile smještene dvije pokretne trake za trčanje i hladnjak napunjen njezinom najdražom prirodnom vodom - Volvic. Madonni su ti detalji osobito važni s obzirom da je gotovo opsjednuta svakodnevnim vježbanjem i trčanjem. Baš kako priliči najvećoj pjevačkoj zvijezdi na svijetu, sobna temperatura je prema njezinom zahtjevu konstantno morala iznositi točno 30 stupnjeva Celzijevih, a supružnici su isto tako tražili super veliki bračni krevet u spavaćoj sobi.

"Bilo je vrlo bolno i teško boriti se za Davida"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madonna i Guy su u Cannes stigli kako bi prisustvovali svjetskoj premijeri dokumentarnog filma "I Am Because We Are", koji govori o mnogobrojnim sirotim stanovnicima Malavije koji su zaraženi HIV-om. U Cannes su došli bez svoje troje djece - Lourdes, Rocca i posvojenog Davida.

Dan nakon premijere se održala konferencija za novinare kad su pjevačicu pitali za Davida i kontroverze oko njegovog posvajanja , na što je Madonna odgovorila: "Bilo je vrlo bolno i teško boriti se za Davida i taj cijeli proces mi je bio nerazumljiv. Naposljetku sam racionalno došla do zaključka kako žena koja rodi prirodnim putem se susreće s velikom vrijednosti, isto kao i majka koja brine o posvojenom djetetu. Na neki način sam i s Davidom prolazila vrlo teške i bolne trenutke, baš kao da sam rađala. Osim toga, cijelo vrijeme sam pred ulaznim vratima imala pritisak javnosti koja me na kraju optužila još i za otmicu malog Davida", naglasila je Madonna, te nadodala: "Međutim, jednostavno sam morala proći kroz taj proces koji me je na kraju učinio čvršćom i odlučnijom, tako da se na ništa neću žaliti".

L.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara