Kosorica dala nogu Ivi Sanaderu i preko Facebooka, Luka Bebić tuguje

Tekst: A.M.
Foto: Marko Miščević, Nina Đurđević / CROPIX, Netokracija.com

OSIM što je prepun raznih grupa protiv Ive Sanadera, društveni servis Facebook poslužio je ekipi s portala Netokracija, kako bi situaciju u HDZ-u prikazali u nešto zabavnijem svjetlu. Naime, glavni protagonisti priče su Jadranka Kosor, Ivo Sanader, Luka Bebić, Ivo Josipović, Milan Bandić te Andrija Hebrang.

Osim što ga je izbacila iz svoje stranke, čini se kako je prema izmišljenom scenariju, Kosorica dala "nogu" Sanaderu i putem Facebooka. Njihov prekid je komentirao Luka Bebić koji djeluje žalosno zbog toga. "PWN!", komentar je Andrije Hebranga na prekid premijerke i bivšeg premijera, što bi u prijevodu značilo da je neuspješni predsjednički kandidat zadovoljan novonastalom situacijom, što nije krio niti u stvarnom životu.

U isto vrijeme, Sanader je postao prijatelj s Lukom Bebićem, napustio grupu HDZ, dok se Ivo Josipović priključio grupi "Boli me tko će biti predsjednik HDZ-a". "Jel' to Zoki naredio", komentirao je lažni Milan Bandić njegovo priključenje toj grupi aludirajući na Zorana Milanovića.

Što se sve događalo na Facebooku pogledajte na uvećanoj fotografiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara