Lana Jurčević na rubu suza zbog Severine: Prošla si sito i rešeto u životu

Lana Jurčević na rubu suza zbog Severine: Prošla si sito i rešeto u životu
Foto: Instagram

ODLUKU sutkinje Tee Golub danas su, uz mnoge druge Hrvate sa scene, prokomentirale pjevačica Lana Jurčević i glumica Ana Gruica.

"Ovo je također jedna od žena koja me podržala i to na samom mom početku. Iz tog razloga pišem ovaj tekst, jer se nikad ne ‘paćam’ u tuđe stvari, pogotovo ne privatne. Jutros sam bila na rubu suza radosnica zbog Nine Badrić jer me razveselila, sad sam na rubu onih drugih zbog Severina i Aleksandra. Ne moram biti majka da znam da kad se lome koplja dvaju roditelja, da se lome na onom tko s tim ima najmanje veze i tko to najmanje zaslužuje, a to je dijete. Ti si prošla sito i rešeto u životu, dizala se i padala i to te danas čini onakvom kakva jesi. I ranjiva i jaka u isto vrijeme. Čitam tvoj tekst i teško mi je. Gumicom se ljubav i osjećaji ne mogu izbrisati, privremena daljina ne može ovakvoj vezi ništa. Ama baš ništa. Ti si ptica Feniks, Aleksandar je sigurno naslijedio dio tih gena. Samo treba izdržati, propješačiti te nemilosrdne i velike planine i po kiši i suncu i ledu, ali tamo negdje iza toga svega stoji beskraj gdje će njegove male ručice potrčati u smjeru u kojem on želi, a ne u smjeru u kojem mu se kaže da mora ići", napisala je Lana.

"Ne mogu niti zamisliti bol. Nema tu zaštite djeteta. Samo povrede djetetovog prava da odraste s majkom. Srećom, sve će ovo proći. A jedna je majka. Makar bila Severina. Može se zlo radovati, ali kratko. Svako svojoj majci pruža ruke. A dok zlostavlja staru obitelj svojim monstruoznim egom, u novoj mu raste mala beba. Valjda ni ta ne treba oca prvih godinu dana", napisala je Gruica na Instagram priči.

Uz Lanu i Anu i brojna druga poznata lica sa scene prokomentirala su cijeli slučaj, a među njima su Nives CelzijusIva Radić, Dalibor Petko i Nikolina Ristović. O svemu su se raspisali i srpski mediji, a slučaj je danas odlučila prokomentirati i Jelena Karleuša s kojom Severina prethodnih godina nije imala baš dobar odnos.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara