Lana Klingor: Nemam dečka i uživam u tome

Lana Klingor dobro je poznato ime na hrvatskoj glazbenoj sceni, no tek odnedavno djeluje pod vlastitim imenom i, moramo priznati, odaje dojam emancipirane osobe, i poslovno i privatno. "Trenutno nemam dečka, opekla sam se u prošlim vezama pa sam sama i moram priznati da mi je genijalno. Imam toliko posla da o ljubavi stvarno nemam vremena razmišljati, a i treba mi privatni odmor", kaže pjevačica koja je objavom albuma "Ljubav. Glazba. JA!" konačno zapjevala onako kako sama želi.

"Reakcije na album su bolje nego što sam očekivala, iako sam svjesna da moje razdoblje odmaka od ET-ja tek počinje. Trudim se, dajem sve od sebe i znam da će se sve isplatiti", rekla nam je Lana, a telefon nije prestajao zvoniti. Pjevačica, naime, uskoro putuje u Argentinu, gdje će s još nekim poznatim osobama sudjelovati u Fear factoru RTL Televizije, a priprema i nastup za Doru, na kojoj će nastupiti s pjesmom "Gravitacija".

"Od Dore zaista ne očekujem nešto posebno, važno mi je samo da se promoviram. Vjerujem u pjesmu i mislim da će se jako dopasti ljudima, ali pobjeda mi zaista nije ambicija", kaže Lana. Osim toga, u pripremi je novi pilot emisije "Tri Lane", koju vodi s kolegicama Lanom Pavić i Lanom Banely. Ekskluzivno nam je otkrila kako će emisija doživjeti brojne promjene, od kojih su publika i kućni bend zasad najizvjesnije.

Osim pjevanja i voditeljstva, Lana je studentica treće godine novinarstva na Fakultetu političkih znanosti, a bavi se i organizacijom, točnije, asistira Viktoru Dragi na Cro-a-porteru. "Organizacija mi zaista dobro leži, snalažljiva sam u kriznim situacijama i u tom dijelu posla jako uživam. Osim toga, Viktor mi često pomogne u savjetima za scensku odjeću, a tako će biti i na Dori", otkriva nam Lana. Potpuno se, kaže, odmakla od stila koji ju je pratio u grupi ET, tako da joj disko klubovi više nisu prioritet. U planu je mini turneja, koja bi, prema sadašnjim planovima, trebala obuhvatiti devet hrvatskih gradova, a koncerti bi se održavali u kazalištima ili kino dvoranama.

"Uživam u pjevanju s bendom, volim tu kazališnu atmosferu, a vjetar u leđa dala mi je promocija albuma u kazalištu Kerempuh. Jako smo puno uložili u taj koncert, pa ćemo uskoro izdati i DVD", kaže Lana, koja je očito uporna u namjeri da se na hrvatskoj glazbenoj sceni nametne kao novo, kvalitetno ime koje se u novinama neće pojavljivati bez razloga, već pozornost želi zaslužiti marljivim radom na kojeg je, očito, već prionula.

>>>Galeriju fotografija Lane Klingor pogledajte ovdje

D.K.
Foto:M.P.


 

 

 

 

 

 

 
Zahvaljujemo se agenciji Top-Shop na ustupljenom prostoru

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara