Lindsay Lohan u bolnici zbog akutnog trovanja alkoholom?

AMERIČKI mediji u četvrtak su javili kako je Lindsay Lohan nedavno morala privremeno prekinuti snimanje svog, već sada po "vrućim" scenama poznatog, filma "Georgia Rule".

Razlog je, kako tvrdi njena glasnogovornica Leslie Sloane-Zelnick, u tome što je doživjela "dehidraciju" odnosno "toplinski udar". Zbog toga je smještena u losanđelesku bolnicu gdje je, između ostalog, primala injekcije vitamina B.

Dok, s jedne strane, takvo objašnjenje izgleda uvjerljivo s obzirom na toplinski udar koji je zahvatio Kaliforniju, već sada su se javile špekulacije kako je povod za liječničku intervenciju bio nešto drugo.

Tako je jedan farmaceut našao za shodno primijetiti kako se injekcije vitamina B u pravilu ne daje žrtvama sunčanice i toplinskog udara, nego je njihova najčešća primjena za žrtve akutnog trovanja alkoholom, odnosno sprječavanje pogubnih simptoma vezanih uz delirium tremens.

Prije nego što je, prema navodima časopisa "People", odvezena u bolnicu, svjedoci su je u utorak navečer vidjeli u losanđeleskom hotelu Chateau Marmont, a potom u noćnom klubu "Guys" gdje je "tulumarila, ali ne previše".

Što god da je bio uzrokom zdravstvenih problema popularne glumice, ona se od njih relativno brzo opravila, tako da su je već u subotu navečer reporteri TMZ-a uhvatili kako zajedno s novim momkom Harryjem Mortonom izlazi iz jednog popularnog noćnog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što je snimala film "Georgia Rule", Lindsay Lohan je prije svojih najnovijih zdravstvenih problema našla vremena svojom nazočnošću uljepšati proslavu 41. rođendana komičara Jeremyja Pivena.

S te zabave su nedavno procurile fotografije koje bi Lindsayinim fanovima mogle omogućiti detaljniji uvid u pozadinu njenih zdravstvenih problema.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara