Ljubav više nije tajna: Severina i Slave uhvaćeni u romantičnom zagrljaju

TISUĆE molitvi Severininih obožavatelja ipak nisu uslišene - Severina je za novog dečka odabrala stanovitog konobara iz Rijeke Slavka Šajinovića, a nova ljubav svojevrsnu potvrdu dobila je grljenjem na riječkom Trsatu, gdje su agilni paparazzi zabilježili romantične trenutke između najveće dive Balkana i novog odabranika njezinog srca. Glasine o Severininoj novoj ljubavi krenule su nakon što su ih fotografi zajedno prošli tjedan snimili u dubrovačkoj ACI marini na ručku zajedno sa starom Severininom prijateljicom Mani Gotovac, a samo tjedan dana nakon što je ova vijest protresla tabloide, pjevačica je odlučila ne obazirati se na "novinare koji stalno nešto kopaju" i nonšalantno se prošetati sa svojim dragim ruku pod ruku.

Nakon Zrinka Tutića, Alena iz Kojota, Milana Lučića, pa Srećka Vargeka, Marte Čuljka i brojnih drugih koje je ljubila od početka karijere, u život pjevačice tako se još uvijek misterioznim putevima upleo konobar koji, usput rečeno, počinje i svoj vlastiti biznis - nedavno je s poslovnim partnerom otvorio teretanu, a upravo mu je namještanje iste priskrbilo ozljedu, pa i štaku koja novopečeni ljubavni par vjerno prati u stopu.

Severina i Slave upoznali se na Krku, susretu kumovali zajednički prijatelji

Prema pisanju medija, Severina i Šajinović upoznali su se prije nekoliko tjedana nakon njezinog nastupa na Krku. Prijatelji ga zovu "Slave", a nedavno je ozlijedio nogu, pa su brojni mediji primijetili kako je, dolazeći do stola Severine i Mani Gotovac, blizu pjevačice "naslonio svoju štaku". Razveo se prije nekoliko godina, a dugo je kao konobar radio na kruzerima. Međutim, nema sumnje kako će svaki tabloid koji drži do sebe već do kraja tjedna imati cijeli arsenal Šajinovićevih fotografija, te mu tako priskrbiti ulaznicu u svijet hrvatskog showbiznisa, a kako će se dosad nepoznati konobar nositi sa Severininom slavom, javnost će tek imati priliku otkriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkad je prekinula s poduzetnikom Matom Čuljkom, Severini mediji gotovo svakodnevno "namještaju frajere", a njezin se menadžer Tomislav Petrović više i ne trudi demantirati brojne glasine o njezinom ljubavnom životu. Samo prije nekoliko dana naveliko se pisalo o tome kako pjevačica hoda s poduzetnikom Dubravkom Horvatom, ali se informacija ubrzo pokazala netočnom.

"Životi su nas odveli u nekim drugim smjerovima i tu nitko nije kriv. To se naprosto tako desi. (...) Cinici bi rekli da zvuči smiješno što  čuvam svoj privatni život nakon 'onog' filma, ali se ipak nadam da i nakon toga imam neko malo pravo da sve što mi se dogodi bude samo moj komadić svemira", rekla je Severina o čuvanju intime nakon prekida s Matom Čuljkom pred itekako zainteresiranim medijima, a hoće li biti rječita kada je nova ljubav u pitanju, ili će poslovično svoju intimu kriti "kao zmija noge"  tek će se saznati.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara