Video: Severina u vrućim hlačicama i visokim petama zaplesala moonwalk

Video: Severina u vrućim hlačicama i visokim petama zaplesala moonwalk

LJETNU turneju Severina je ovih dana nastavila na svom omiljenom otoku Korčuli, i to nekoliko dana prije nego što krene na zasluženi godišnji odmor. Nakon što je u Splitu s fotografkinjom Biljanom Gaurinom predstavila provokativne slike koje prate novi album, dobila je pravu potvrdu da su se nove pjesme koje je pisala s Goranom Bregovićem brzo "primile", pa su okosnica njezinog korčulanskog nastupa bili upravo novi hitovi poput "Gas, gas" i "Da nisi možda gay". Ipak, najveći pljesak pobrala je za moonwalk kojeg je, u maniri Michaela Jacksona, izvela u vrtoglavo visokim potpeticama.

"Sad je sezona kiselih krastavaca, pa nešto morate pisati", sa smiješkom je Severina nedavno prokomentirala priče da je u vezi s bogatašem Dubravkom Horvatom. Mediji su joj, naime, "prilijepili" još jednu novu ljubav, ali pjevačica ističe kako u tome nema ni zrnca istine te kako je još uvijek "sretno sama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O njihovoj se vezi pisalo na temelju nekoliko zajedničkih druženja - Horvat i Severina zajedno su zimovali u Moskvi, gdje je ona "vidala rane" nakon prekida s Matom Čuljkom. Posjetio ju je i u Ateni, gdje nas je na Eurosongu predstavljala s pjesmom "Moja štikla", ali njihov se odnos, prema tvrdnjama poznanika, ali i samih protagonista, do danas zadržao na prijateljskom. Potraga za Severininim dečkom se, dakle, ubrzano nastavlja.

M.A.
Foto i video: Sevefanclub.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara