Ljubavna reciklaža: Cameron Diaz ljubi bivšeg dečka Jennifer Aniston

NAKON ŠTO JE neko vrijeme tugovala za svojim naglo preminulim ocem, Cameron Diaz okrenula je novi list u životu - i našla novog dečka. Glumica je snimljena kako se druži sabritanskim manekenom Paulom Sculforom, koji se proslavio uglavnom zato što je prošle godine bio u kratkoj vezi s Jennifer Aniston koja je za njega tvrdila da je u krevetu bio bolji od bivšeg supruga Brada Pitta, da je jako romantičan te da joj je stalno kupovao ruže, čokoladu i šampanjce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Paul Sculfor, britanski maneken porijeklom iz Essexa, Cameron je odveo na večeru u Santa Monici pri čemu nisu mogli pobjeći znatiželjnim paparazzima i njihovim objektivima. Novopečeni je par večerao u talijanskom restoranu Giorgi Baldi, a prema iskazu posjetitelja tog restorana, Paul i Cameron jako s se dobro zabavljali. "U restoran su stigli oko 19.30 sati i izgledali su jako veselo. Cijelo su se vrijeme smijali i dodirivali, a bilo je jasno i da mu se Cameron nabacuje. Veoma se glasno smijala na njegove šale, izgledala je i ponašala se kao neki njezin lik iz romantičnih komedija, a Paulovo pozornost pokušala je dobiti i duboko raskopčanom košuljom", ispričao je gost restorana.

Par je tamo proveo oko dva sata, a nakon toga Paulovim su se automobilom zaputili u nepoznatom smjeru. Pokušavali su pobjeći od fotografa, ali to im nije uspjelo. Paul je do sada bio povezivan sa bivšom djevojkom Georgea Clooneyja, Lisom Snowdon, manekenkom Lady Victoriom Hervey i pjevačicom Shaznay Lewis, dok je njegova prošlogodišnja djevojka Jennifer Aniston trenutno u vezi s američkim rockerom Johnom Mayerom, koji je prethodno bio u vezi s Cameron.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara