Madonna, Gucci i zvijezde za afričku siročad

POP KRALJICA Madonna udružila je snage sa modnom kućom Gucci u velikoj humanitarnoj akciji koja će se održati tijekom sljedećeg Njujorškog tjedna mode, tijekom koje će neke od najeksponiranijih zvijezda zabavne industrije sakupljati 2 milijuna američkih dolara za siromašnu afričku siročad.

Event, koji će uključivati svečanu večeru, koncert i zabavu, poslužit će ujedno i kao svečanost povodom otvorenja luksuzne Gucci trgovine u prestižnoj Petoj aveniji na njujorškom Manhattanu.

Ekskluzivna trgovina najveća je do sada u Gucci lancu pa se organizatori ne moraju brinuti hoće li se zvijezde kao što su Adrien Brody, Salma Hayek, Téa Leoni, Lucy Liu, Demi Moore, Ashton Kutcher i Gwyneth Paltrow, koji su već potvrdili svoj dolazak, gužvati u gomili uzvanika.

"Zahvalna sam što me Gucci podržao u nastojanju da skrenem pozornost na zemlju u kojoj milijuni djece očajnički trebaju našu pomoć. Već smo mnogo učinili, ali jako je još puno posla ondje a ovaj event nas vodi korak bliže našem cilju", izjavila je Madonna, napomenuvši da će sakupljeni novac biti proslijeđen UNICEF-u i zakladi "Raising Malawi" čija je osnivačica.

M.F.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara