Madonna otkazala Božić

LOURDES, Rocco i David mogu zaboraviti na božićne darove i sve čari marketinga zbog kojih je djeci taj blagdan najljepše doba u godini. Njihova majka otkazala je sve božićne aktivnosti još prije dvije godine  jer je sljedbenica kabale, a njezin suprug Guy Ritchie složio se s idejom da djecu odgajaju bez Božića.

"Otkazali smo Božić u našem kućanstvu još prije dvije godine. Kad smo ga otkazali, isto smo učinili i s darovima, a nakon toga smo konačno počeli uživati u Božiću na pravi način", rekao je Guy Ritchie na premijeri božićnog filma "Fred Claus" u Londonu. Popularna pjevačica tijekom cijele svoje karijere izjavljivala je kako ne voli šoping ludnicu uoči Božića, a prije dvije godine odlučila ga je potpuno ignorirati.

Madonna je, sad već i ptice na granama znaju, vjerna sljedbenica kabale, na čiju je promociju u proteklih četiri godine potrošila čak 2,4 milijuna dolara. Kabalom se aktivno počela baviti krajem devedesetih, kad je u taj svijet uvela i brojne druge poznate osobe. Godinama je broj njezinih zainteresiranih prijatelja počeo opadati, no i dalje ima Demi Moore i Ashtona Kutchera, s kojima slavi sve važnije blagdane i posjećuje svetišta.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara