Madonna priprema spektakularnu proslavu 50. rođendana

Madonna priprema spektakularnu proslavu 50. rođendana

KAKO bi svima pokazala da i s 50 godina i dalje suvereno vlada svijetom šoubiznisa, Madonna je sljedećeg ljeta odlučila napraviti nezaboravni koncert u njujorškom Central Parku i na taj način u velikom stilu proslaviti ulazak u šesto desetljeće života. Rođendanskim koncertom najvjerojatnije će završiti njena sljedeća turneja, na koju kreće nakon izlaska novog albuma.

"Madonna ne voli starenje, ali je isto tako svjesna svojih godina i ne želi se praviti da rođendan ne postoji", izjavio je jedan od njenih prijatelja britanskom listu The Sun i otkrio njene planove za proslavu 50. rođendana. Pop zvijezda će, naime, 18. kolovoza sljedeće godine u Central Parku u New Yorku priprediti veliki koncert koji će se sastojati od njenih najvećih hitova, ali i novih pjesama koje će objaviti na zasad još uvijek neimenovanom albumu, predviđenom za kraj ove godine.

Njujorški koncert trebao bi biti vrhunac njene nove turneje, kojom će promovirati spomenuti materijal. Na rođendan će, tvrdi prijatelj, pozvati cijelu obitelj, prijatelje i suradnike, a moguće je da će joj se na pozornici pridružiti i druge pjevačke zvijezde s kojima je surađivala u bogatoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od 260 milijuna dolara na prošloj turneji

Madonna planira novu turneju, a još uvijek pristižu hvalospjevi i zarada s velike turneje "The Confessions Tour", u sklopu koje je održala 60 koncerata u Americi, Europi i Aziji. Procjenjuje se da ju je uživo vidio oko 1,5 milijun ljudi, a zaradila je više od 260 milijuna dolara, čime je postala najuspješniji ženski izvođač svih vremena. Medije je dodatno privukla kontroverznim razapinjanjem na križ, pa se svi pitaju što joj je, nakon toliko godina na vrhu, preostalo da izazove novu medijsku buru.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara