Madonnu u Malawiju dočekali kao kraljicu

"Dobrodošla, Lady Madonna", uzvikivalo je nekoliko stotina stanovnika malavijskog sela Mtanga u kojeg se Madonna sa posvojenim sinom Davidom vratila nekoliko mjeseci nakon usvojenja. Djeca iz sela uvježbala su nekoliko tradicionalnih pjesama, a Madonna i njezina kći Lourdes, koja je također došla u malawi, nisu skrivale oduševljenje toplim dočekom.

Iako Madonna tvrdi da je u Malawi došla kako bi Davidovog oca uključila u odgoj posvojenog sina, iz obitelji malog dječaka dolaze drugačije informacije. Dječakova baka rekla je novinarima kako je pjevačica već u procesu posvojenja Davida obećala kako će mu ubrzo iz sela Mtanga dovesti i sestru, a to su potvrdili i volonteri u sirotištu koje je donedavno bilo Davidov dom.

Guy Ritchie navodno nije oduševljen idejom da im u obitelj u tako kratkom vremenu uđe dvoje posvojene djece, no Madonna, prema tvrdnjama britanskih medija, "Guya ionako nikad nije slušala". Iako kraljica popa inzistira na činjenici da se u malawi došla pozabaviti humanitarnim radom i Davida spojiti s ocem, izvjesno je da će u jednu od najpoznatijih obitelji na svijetu uskoro doći nova članica.

D.K.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara