Manekenke uzvraćaju udarac: Simona ima ozbiljnih problema s alkoholom!

PROMETNA nesreća u kojoj je Simona Gotovac uništila Mercedes i desetak metara vodičke rive bacila je novo svjetlo na obožavani (?) bračni par Gotovac, a kuloarima su počele kružiti priče koje brižnu suprugu prikazuju kao ovisnicu o alkoholu. Od nekoliko manekenki čuli smo, naime, kako Simona često voli "zaviriti u čašicu" te kako se upravo u tome krije problem njezinog turbulentnog i medijski iznimno praćenog braka. Djevojke koje su s nama podijelile ovu navodnu "mračnu stranu Simone Gotovac" žele ostati anonimne, ali decidirano tvrde: "Simona ne može ni na pistu a da nije mrtva pijana!".

> Pijane sise: Simona s 1,5 promila uništila auto i drvored u Vodicama

Simona je prije dvije večeri u Vodicama pala na alkotestu, a to joj, prema riječima nekih njezinih kolegica, nije prvi put da izaziva probleme pod utjecajem alkohola. Za komentar smo zvali i Simonu, ali nam je rečeno kako je "preumorna od davanja izjava", te da će "njezin mobitel biti isključen do daljnjega". Njezine kolegice koje su nam počele priču o alkoholizmu još su se prije mjesec dana osjetile prozvanima kad je Simona izjavila da "među manekenkama ima i prostitutki", a upravo ta je priča plavokosu manekenku dovela u središte interesa, iz kojeg uporno ne izlazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Centar za socijalnu skrb marljivo prati popularnu obitelj

Dok se mlade manekenke bave prepričavanjem njezinih "pijanih epizoda", zagrebački Centar za socijalnu skrb u dogovoru s Uredom pravobraniteljice za djecu procjenjuje treba li njihova dvogodišnja kći Gabrijel(ic)a ostati pod njihovim skrbništvom. "Postupak nad obitelji Gotovac još je u tijeku. Pravobraniteljica za djecu dobila je naš izvještaj. Je li Simonino razbijanje automobila otegotna okolnost, odlučit će psiholozi i naš stručni tim", rekla je medijima Marija Pavić, ravnateljica Centra za socijalnu skrb koji nadzire Gotovčeve.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara