Mariah u vrućoj kupki frendovima pušta nove pjesme

Mariah u vrućoj kupki frendovima pušta nove pjesme

NIJE lako odabrati dvanaest pjesama za novi album, pogotovo ako se od njega jako puno očekuje, pa se diva Mariah Carey okrenula novoj "revolucionarnoj" metodi kako bi saznala što njeni prijatelji zaista misle o novim pjesmama. Potencijalne hitove pušta im, naime, dok lješkare u vrućoj kupki u njezinom raskošnom dvorcu, pa dolazi do iskrenih i neočekivanih dojmova.

Pop diva Mariah Carey otkrila je medijima kako užurbano radi na novom albumu, koji bi se na tržištu trebao pojaviti krajem godine, no i ovaj put je muče slični problemi koji su je pratili dok je stvarala platinasti "The Emancipation of Mimi". Napisala je, naime, previše pjesama te se, kao prava umjetnica beskrajno zaljubljena u vlastite radove, ne može odlučiti kojima je mjesto na novom albumu. Naravno, Mariah se sjetila kako riješiti i to pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije nekoliko večeri sjela sam u kadu, i počela puštati pjesme prijateljima. Znate, u takvom ozračju svi su opušteni, pa i iskreni, što mi je jako važno jer u tim trenucima tražim objektivno mišljenje. Ipak je riječ o mom novom albumu!", priča Mariah i dodaje kako prijatelji mnoge njene glazbene novitete smatraju previše feministički obojenima. "Nisam album stvarala s tom namjerom, ali mi nije žao. Trenutno doista vjerujem u sebe i stvari koje radim, pa se to očito osjeća i na novom albumu", hvali se najprodavanija pjevačica svih vremena.

"Bit će to zabavan album, a njegova priprema postala mi je prava opsesija. To što radim ono što volim smatram pravim Božjim darom. Da, ponekad je teško jer moram spavati i do 15 sati da bih pjevala onako kako želim, no mislim da će se sve skupa isplatiti. Jako smo se zabavljali, surađivala sam s brojnim umjetnicima, prvenstveno reperima i jedva čekam da svijet čuje nove pjesme", najavljuje Mariah Carey.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara