Michael Jackson i njegov Neverland raspadaju se zajedno

RASPADA se veseli šareni dom Michaela Jacksona - ako zvijezda ne plati 160 milijuna dolara, Neverland je prošlost. O sudbini imanja odlučivat će se sljedeći tjedan na aukciji u Santa Barbari, a Jacksonovo utočište, po svemu sudeći, očekuje otužan i nimalo dostojanstven kraj.

Zvijezda je 1987. godine kupila posjed od 2800 jutara na brdima doline Santa Ynez  za 11,3 milijuna funti. U to vrijeme Michael je bio na vrhuncu karijere, Neverland je bio mjesto gdje je pjevač pozivao djecu (a višegodišnjim suđenjima utvrđivalo se i je li ih zlostavljao), glazba je treštala iz zvučnika, zabavni park je radio punom parom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godine 2005. isti taj veseli dom donio je Michaelu tužbu za napastovanje - nakon toga je sve krenulo nizbrdo. Karijera nekadašnjeg pop kralja raspala se kao i njegovo lice, a kako možemo vidjeti, i njegovo imanje je u sličnom stanju. Nakon tužbe on je svoje kalifornijsko boravište zamijenio onim bahreinskim, u bijegu od medija i želji za mirom. Vlasti u Santa Barbari zatvorile su Neverland, nakon što Jacko nije uspio platiti svoju brojnu poslugu, točnije njih 54-ero. Sve životinje iz Neverlandskog zoološkog vrta su u utočištima - Jackov ljubimac Bubbles našao je novi dom, a zabavni park je oronuo i ne traži se vožnja više.

Ako Jacksonu već dugo najavljivani glazbeni povratak ne pomogne i zvijezda ne skupi neke novce, tko zna hoće li moći zadržati svoj dom - slijedeći tjedan znat ćemo čiji je Neverland i je li kralj popa i dalje njegov kralj.

T.Ž.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara