Mjesta na koja nikada ne biste trebali putovati s djecom

Mjesta na koja nikada ne biste trebali putovati s djecom
Ilustracija: Instagram

PLANIRATI putovanje za cijelu obitelj zahtijeva više truda nego kada je u pitanju putovanje udvoje. Ako se putovanje s djecom ne isplanira kako treba, ona će se kući vratiti nezadovoljna, a obitelj će propustiti priliku za ispunjavajuće zajedničko iskustvo.

Ipak, nisu sva odredišta dobar izbor za krenuti na put s djecom, a ovo su neka od njih.

Skandinavija

Izazov svoje vrste bio bi pokušaj da uz 24 sata svjetlosti stavite dijete na spavanje. Ako nemate strategiju kako odgovoriti na fenomen polarnih noći, onda se bolje klonite ovog područja ako su djeca vaši suputnici.

Bangkok

Ako vas prljavština i zagađenje ne odvrate od namjere vođenja djeteta u prijestolnicu Tajlanda, onda bi prizori siromaštva, uz prosjake po pločnicima i prostitutke na uglovima, možda bili ipak previše uznemirujuća slika za vašu djecu, navodi The Travel.

Amman

Ako djecu želite držati podalje od svijeta poroka, onda sigurno nećete zajedno udisati dim hašiša u nekom od brojnih kafića ove vrste u centru Ammana. Ako je Jordan već izabrano odredište, bolje povedite obitelj na Mrtvo more.

Dubai

Za razliku od drugih mjesta, obiteljsko putovanje u Dubai bi i moglo proći uz mnoštvo sadržaja prilagođenih najmlađima, ali problem je u tome što za sve te zanimacije nećete imati dovoljno novca. Dubai je preskup, pa vas udovoljavanje djeci može suočiti s praznim novčanikom.

Venecija

Možda grad na kanalima bude inspiracija da vaše malo dijete nauči plivati i eto problema za vas. Bolje se držite podalje od Venecije imajući na umu da su šanse da je vaše dijete posjeti kao adolescent veoma velike, kada u tom uzrastu poželi otići na romantično putovanje.

Las Vegas

Mnoštvo kasina, noćnih klubova, luksuznih restorana i striptiz barova sigurno nisu odgovarajuća kulisa za obiteljsko putovanje. Povesti tinejdžera na mjesto gdje pristup gotovo nijednom sadržaju nije dozvoljen mlađima od 18 godina, svakako bi bio promašaj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara