Na dva gola (18+)

POD pretpostavkom da ste jedan od sretnika koji imaju vrlo tolerantnu ženu ili djevojku koja vas je spremna na par sati podijeliti s drugom ženom, imamo nekoliko savjeta za vas. Ukratko, što raditi kad se nađete u krevetu s dvije žene?

Prije svega, sa svojom boljom polovicom morate dogovoriti stanovita pravila ponašanja. To morate obaviti PRIJE samog čina, kako u žaru seksa ne bi napravili neku glupost te prespavali na kauču nakon proživljavanja najveće seksualne fantazije svakog muškarca.

Neka i vama i njoj bude jasno što očekujete od tog nesvakidašnjeg iskustva. Budući da će vaša draga biti ta koja će ostati s vama nakon svega, vrlo je bitno da (i) ona bude zadovoljna, jer u protivnom ni vi nećete biti potpuno sretni. Neka od bitnih pitanja oko kojih se morate dogovoriti:

  • Hoćete li biti samo promatrač ili aktivni sudionik?
  • Želi li vas u potpunosti podijeliti s drugom ženom, ili penetracija dolazi u obzir samo s njom?
  • Smijete li pružiti oralni seks drugoj ženi?
  • U kojoj će mjeri u kontaktu ona biti s drugom ženom?

Ta i slična pitanja je dobro dogovoriti prije samog seksa utroje, ali ipak nemojte previše razmišljati i analizirati unaprijed cijelu situaciju, neka neke stvari ipak ostanu stvar trenutne inspiracije. Previše pravila izazvat će vam pretjeranu nervozu, a svi znamo što se događa kad se muškarac unervozi prije seksa.

Da previše ne gnjavimo s dogovaranjem pravila, imajte uvijek na umu glavni princip: Morate posvetiti znatno više pažnje/vremena svojoj dragoj negoli drugoj ženi. Zadnja stvar koju želite u cijeloj priči je ljubomora. Osim u slučaju da vaša djevojka ima fantaziju kako vas gleda dok vodite ljubav s nekom drugom ženom, ali to je već drugi par rukava.

Atmosfera

Kad kažem atmosfera, ne mislim nužno na sobu s jacuzzijem u nekom eksluzivnom hotelu i napuniti je mirisnim svijećama. Ipak, prigušena svjetla, lagana glazba i piće (po mogućnosti alkohol, zbog opuštajuće vrijednosti) trebala bi pomoći stvaranju ugodne atmosfere. Ne škrtarite na tih par sitnica, ipak se radi o seksualnoj fantaziji svakog muškarca.

Uvod

Budući da se gotovo u pravilu radi o unaprijed dogovorenoj akciji, u početku ćete se zasigurno osjećati nervozno, a u glavi će vam se vrtiti stotine mogućih kombinacije. Tu u igru ulazi alkohol, koji bi vas trebao smiriti ili vam barem dovoljno pomutiti misli da ne možete racionalno analizirati ono što će se dogoditi. Nećemo ni spominjati da ne pretjerujete s alkoholom, pretpostavka je da ste dovoljno odrasli da to i sami znate.

Vaša će nervoza unatoč alkoholu dosegnuti svoj vrhunac u trenutku prvog dodira (ili poljupca) dvije žene, nakon toga stvari mogu ići samo nabolje. Dobar scenarij za taj prvi korak može biti senzualan ples dvije žene, ili možda zajedničko tuširanje prije same akcije... neka to bude stvar trenutne inspiracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Girl power

Preporučamo da ženama prepustite kontrolu nad situacijom, osim ako one eksplicitno ne zatraže drugačije, što i nije baš vjerojatno. Ne zaboravite duboko disati kako bi izbjegli preuranjenu ejakulaciju, jer ako se ikad od vas traži da izdržite koliko god možete, to je u situaciji kad morate zadovoljiti dvije žene odjednom.

Ne zanosite se drugom

Ma koliko god da uživali u seksu s trećom osobom, ne zaboravite pomoći svojoj dragoj da se osjeća sigurno i neugroženo cijelo vrijeme.

Dobra je ideja držati ju u centru zbivanja, tako da se najveći dio vremena i vi i druga žena na neki način bavite njom. Ako penetrirate u drugu ženu, obavezno gledajte svoju dragu u oči, iz više razloga. Jedan je da vidite postoji li kakva negativne reakcije, a drugi (i povoljniji) je da vas ona može poticati na daljnju akciju.

Sigurnost na prvom mjestu

Iako je mijenjanje kondoma usred seksa utroje nije naročito zabavno većini muškaraca, znajte da je broj oboljelih od spolnih bolesti u porastu. Obavezno se zaštitite.

Što poslije?

Što se događa nakon seksa utroje? To najčešće ovisi o stupnju opuštenosti među sudionicima. Možete popiti još jedno piće i pročavrljati o netom obavljenom poslu ili se jednostavno pokupiti. Bilo kako bilo, vi ste svoju fantaziju ispunili, sad se samo nadajte da vaša bolja polovica neće tražiti da joj uzvratite uslugu. Kako? Kombinacijom 2m + 1ž, naravno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara