Nagradna igra Normaderma

TIJEKOM ljeta svi kupci Normaderm proizvoda za njegu problematične kože sudjeluju u nagradnoj igri koja traje od 1. srpnja do 31. kolovoza 2005.

Akne nastaju zbog tri međusobno povezana procesa: ubrzanog obnavljanja stanica epidermisa koje uzrokuje začepljenje pora; ubrzane tvorbe loja čija je posljedica sprečavanje lučenja sebuma zbog začepljenja pora; ubrzanog razmnožavanja bakterija Propionibacterium acnes koje se hrane sastavnim komponentama sebuma

Za sudjelovanje u nagradnom izvlačenju potrebno je kupiti Normaderm hidratantnu njegu na kojoj se nalazi nagradni kupon. Ispunjeni kupon, koji se nalazi uz proizvode iz Vichijeve linije za njegu problematične kože, potrebno je skupa s računom poslati na adresu navedenu na kuponu najkasnije do 31.08.2005.

Izvučene sretne dobitnike očekuju Normaderm proizvodi i Swatch satovi.

Vichy i Normaderm linija također su jedani od sponzora MTV partyja u Sloveniji i Hrvatskoj koje će se odvijati u srpnju i kolovozu:  16.7. Papaya, Zrće,  29.7.Hacienda, Vodice, 6.8. Lazareti, Dubrovnik,13.8. Monvi center, Rovinj, i 20.8. Plaža, u Koperu.

Hostese će na zabavama dijeliti trakice oko vrata za ključeve i telefone s uzorkom Normaderm njege i gela.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara