Najseksi tijela imaju Beyonce i Megan Fox

Najseksi tijela imaju Beyonce i Megan Fox

Tekst: I.M.
Foto: JLP

NAJNOVIJA anketa pokazala je kako prema mišljenju žena najseksi tijelo ima pjevačica Beyonce (odabralo ju je 24 posto žena), dok muškarci ipak preferiraju holivudsku glumicu Megan Fox (izbor za 20 posto muškaraca). Muškarci nisu propustili istaknuti i kako bi upravo Megan odveli u krevet kad bi im njihove bolje polovice dozvolile švrljanje izvan bračne postelje. Istraživanje je provedeno u Velikoj Britaniji na 2.000 ispitanika.

Nekad omiljena britanska starleta Katie Price izgubila je popularnost, a čak trećina muškaraca i žena je ocijenila da je ona najmanje privlačna poznata osoba. I anoreksično tijelo Victorije Beckham se našlo na samom dnu ljestvice najseksi tijela poznatih osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolju guzu ima - Beyonce!

Iako su najpoznatije stražnjice one Jennifer Lopez i Kim Kardashian, britanska javnost je ocijenila kako najbolju guzu ipak ima Beyonce (34 posto). 25 posto ispitanika je ocijenilo i kako Beyonce ima najbolje noge, a i njeno poprsje je ocijenjeno najboljim.

U kategoriji najljepših očiju tijesna se bitka vodila između Angeline Jolie (19 posto) i Megan Fox (18 posto), a u kategoriji najljepšeg lica titulu Jennifer Aniston (17 posto) je otela Keira Knightley (18 posto).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara