Nakon nekoliko seksualnih avantura Paris Hilton vratila se bivšem dečku

Tekst: A.M.
Foto: JLP

PARIS HILTON početkom lipnja prekinula je ljubavnu vezu s Dougom Reinhardtom. Razlog prekida navodno je bila njezina nesigurnost i nepovjerenje prema njemu. Tri mjeseca kasnije, Paris i Doug ponovno su zajedno i ne skrivaju to. Mladi par pojavio se na 66. filmskom festivalu u Veneciji.

Koji je zapravo pravi razlog njihovog prekida?

Zaljubljeni golupčići nisu se odvajali jedno od drugog te su prema riječima svjedoka čitavu noć razmjenjivali sočne poljupce. Iako se priča kako je razlog njihovog prekida bila medijska pažnja za kojom Doug pati i zbog koje je Paris nesigurna u njegove namjere, također se kao glavni razlog prekida spominjala i treća osoba.

"Ona je zapravo poludjela kad je saznala da se Doug zabavljao u jednom noćnom klubu bez nje i to s manekenkom Kendhal Beal. Paris je banula u klub i napravila pravu scenu. Djevojku je iz čistog mira počela nazivati pogrdnim imenima i gađati je voćem koje se nalazilo na stolu", izjavila je Parisina bliska prijateljica. Ipak, Paris ni to očito nije toliko povrijedilo kad se samo nekoliko dana kasnije zabavljala s drugim muškarcem.

Seks na jednu noć s Cristianom Ronaldom

Podsjetimo, Paris je završila u krevetu s Cristianom Ronaldom. Paris i Ronaldo upoznali su se, kako pišu svjetski mediji, u losanđeleskom klubu My House, a iskra između slavnog dvojca navodno je odmah planula. Prisutni su tabloidima ispričali kako su ubrzo nakon susreta počeli "sočno žvaliti" te kako nisu mogli skinuti ruke jedan s drugoga.

Također, osobe nazočne u restoranu ispričale su i kako je Paris, prije nego što se Ronaldo pojavio, izgledala očajno. Nakon što su se napili, Paris i Ronaldo produžili su do kuće Parisine sestre Nicky smještene u zapadnom dijelu Los Angelesa, gdje su ostali cijelu noć, a agilni paparazzi Ronalda su snimili oko pet ujutro kako napušta velebno imanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara