Nered i Stoka skupljaju lovu za duet s legendarnim Snoop Doggom

Nered i Stoka skupljaju lovu za duet s legendarnim Snoop Doggom

KAKO u rekordnom roku skupiti sto tisuća dolara? Tom se idejom ovih dana bave reperi Nered i Stoka, koji su se, nakon organizacije Centovog koncerta, opet bacili u menadžerske vode. Spomenuti iznos, naime, potreban im je kako bi sa Snoop Doggom, kojeg pokušavaju dovesti u Hrvatsku, snimili duet, što im je jedna od najvećih poslovnih želja. Sami dolazak u Hrvatsku slavni reper namjerava naplatiti još više - pola milijuna dolara.

"Gotovo je sigurno kako će Snoop Dogg nastupiti u Hrvatskoj, a povodom njegove promotivne turneje trebali bismo Nered, Snoop i ja snimiti duet. No, tek ćemo vidjeti hoće li to biti ostvarivo jer duet treba platiti oko sto tisuća dolara, a mi te novce za sada nemamo", rekao je Stoka. "Tek smo u pregovorima sa Snoopovim menadžmentom, tako da još apsolutno ništa sigurno ne znamo", objasnio nam je Nered.

Snoop Dogg, legenda hip-hopa, trebao bi gostovati u Hrvatskoj u kolovozu ove godine povodom promocije novog albuma "Ego Trippin", međutim, točno vrijeme i mjesto još uvijek nisu potvrđeni. Na ideju o dovođenju Snoopa došli su upravo domaći reperi Nered i Stoka koji su za hrvatsku publiku već pripremili jedan urnebesni spektakl, onaj sa 50 Centom kad je Jasna Zlokić, odnosno J.Zlo, otpjevala pjesmu "Skitnica" u duetu s Neredom. 

Kad već želite duet, platite i spot!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ako bi se ideja o duetu ostvarila, odnosno, ako se uspije skupiti dovoljno novca, cijela bi produkcija spota pala na leđa Neredu i Stoki, a reperi bi stvar snimili u Snoopovom prepoznatljivom stilu (polugole guzate i sisate crnkinje koje "šejkaju" sve u šesnaest).

Osim što treba skupiti sto tisuća dolara za duet, Snoopov menadžment za nastup traži pola milijuna dolara, što je cijena jednaka onoj koju su morali platiti za nastup repera 50 Centa.

36-godišnji Calvin Cordozar Broadus Jr., poznatiji kao Snoop Dogg američki je hip-hoper koji je u vrlo kratkom roku nakon prvog pojavljivanja na hip-hop sceni postao glazbena i kulturna ikona. Ako dođe u Hrvatsku, promovirat će svoj posljednji, deveti po redu album "Ego Trippin" koji je oduševio glazbene kritičare diljem svijeta.

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara