Stoka nogirao lajavu farmericu Jelenu Urukalo

Stoka nogirao lajavu farmericu Jelenu Urukalo

PONAŠANJE 21-godišnje Jelene Urukalo u reality showu Farma izazvalo je bijes kod njezinog dečka, repera Stoke, ali i njezinih roditelja, koji su u TV eteru, istovremeno kad i "cijela Hrvatska", doznali da je njihova kćer imala pobačaj. Nakon nekoliko intervjua u kojima je govorio kako ne zna što će biti s njihovom ljubavi, Stoka je priznao da je odlučio zaboraviti ljepoticu koga ga je, prema kuloarskim pričama, i nagovorila da ode na odvikavanje u komunu.

"Ona je mene povrijedila bez prava na pomilovanje. Ja ne skrećem pozornost na sebe na negativan način. Ona se prenaglila i pogriješila. Normalno da će morati snositi posljedice", rekao je Stoka medijima. Govoreći o "posljedicama" misli, naravno, da se više neće družiti s manekenkom koja je svojedobno pobijedila u reality showu Story Supernova Multitalents, ali nije ostvarila značajniju karijeru - editorijal s Lupinom i dalje joj je jedan od većih dosega karijere.

"Možda jednog dana"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što je bilo, bilo je. Mi više nemamo zajedničkih tema za pričati za sljedećih par godina. A ako smo suđeni jedno drugom, možda jednog dana", iskren je Stoka, koji se iz dana u dan zgraža nad ponašanjem svoje djevojke. Jelena, naime, u Farmi ne preza od ničega - pije, priča svašta, a u nekoliko je navrata dečka nazvala ljubomornim. Ipak, priča o pobačaju Stoku je povrijedila puno više od njezinih komentara, među kojima je i onaj da joj "smeta što joj dečko u jednoj večeri pošalje i do pet SMS poruka".

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara