Nicky je u Hrvatskoj, a gdje je Paris?

Nicky je u Hrvatskoj, a gdje je Paris?

SESTRE Nicky i Paris Hilton redovito izazivaju pažnju gdje god se pojave, a sada su unijele pomutnju i među hrvatske medije. Nakon subotnjeg provoda u popularnom hvarskom Carpe Diemu, mlađa nasljednica Nicky se jahtom "Talitha G" uputila do Kornata, a jedna od destinacija joj je i Dubrovnik, gdje je prije dvije godine partijala i prijateljica joj Tara Reid, glumica zbog koje je Petar Grašo na neko vrijeme zanemario svoju djevojku Danijelu Martinović, kako bi poznatu američku partijanericu proveo kroz grad.

Nagađalo se kako će se Nicky u krstarenju Jadranom pridružiti i donedavna zatvorska ptičica Paris, a sada se piše kako je "kraljica već u zgradi". Paris je, naime, navodno već stigla u Hrvatsku, i to prije tri dana. O njoj su se raspisali i američki mediji, koji prenose kako je razlog zašto je najpoznatija nasljednica na svijetu oku hrvatske javnosti ostala nevidljiva, taj što se Paris skriva od paparazza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevačica, glumica i starleta prije nekoliko je dana privatnim zrakoplovom navodno stigla u Split, a javnost je navodno "zavarala" tako što je sletila na splitski vojni aerodrom. U svom stilu, američki su se blogeri raspisali o popularnoj Paris i njezinom dolasku u Hrvatsku, ali i o ništa manje popularnoj tulumašici Nicky čije su tulumarenje u hvarskom Carpe Diemu na jednom od foruma kratko opisali: "Nicky Hilton posjetila je otok Hvar (Hrvatska). Bila je u klubu Carpe Diem. Bila je pijana".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara