Nissanov lijek protiv ogrebotina

NISSAN Motor Co. proizveo je prvu prozirnu boju na svijetu za popravak ogrebotina na automobilima, uključujući ogrebotine nastale od strojeva za pranje automobila, off-road vožnje ili noktiju.

Zaštitni sloj protiv ogrebotina sadrži novu, vrlo elastičnu smolu koja sprječava utjecaj ogrebotina na osnovne slojeve površine automobila.

Sa zaštitnim slojem protiv ogrebotina oštećenu površinu automobila moguće je vratiti u prvobitno stanje na bilo kojem mjestu u razdoblju od jednog dana do jednog tjedna, ovisno o temperaturi i dubini ogrebotine.


Ovakve ogrebotine najčešće nastaju učestalim pranjem vozila u autopraoni

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od uobičajene prozirne boje, ova je boja otporna i na  ogrebotine. Vozilo obojano sa zaštitnim slojem protiv ogrebotina imat će samo jednu petinu ogrebotina uzrokovanih strojem za pranje automobila u usporedbi s automobilom premazanim običnom prozirnom bojom. Većina ogrebotina na automobilima uzrokovana je strojevima za pranje koji se koriste u autopraonama.

Zaštitni sloj protiv ogrebotina djeluje oko tri godine. 


Lak će se potpuno obnoviti već nakon dan-dva

Zaštitini sloj protiv ogrebotina uskoro će se prvi put primjeniti na jednom SUV modelu. Između ostalog, boja će se koristiti na šasiji, odbojnicima i vanjskim osvrtnim ogledalima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara