Nova teorija tvrdi da je tata Kevina iz Sam u kući bio kriminalac

Nova teorija tvrdi da je tata Kevina iz Sam u kući bio kriminalac
Screenshot: Youtube

IAKO je film Sam u kući izašao davne 1990., njegova popularnost ne jenjava, a teorije o filmu postaju sve luđe. Tako se jedan korisnik Reddita zapitao odakle obitelji McCallister tolika lova i zaključio da mora biti da je Kevinov otac nekakav kriminalac. 

U filmu nam nikad nisu objasnili čime se to bavi Kevinov otac kad si može priuštiti skupe odmore i golemu obiteljsku kuću, osobito s obzirom na to da mu je žena kućanica i da imaju petero djece. 

Najnovija teorija je da se Peter McCallister bavi nečim ilegalnim. 

>>Kevinov otac iz filma Sam u kući potrošio je suludu količinu novca<<

"Sam u kući je jedan od mojih omiljenih filmova i gledao sam ga milijun puta, a tako sam počeo primjećivati neke stvari koje mi nisu pale na pamet kao klincu. Jedna od tih stvari je ideja da se Kevinov tata bavi nekim mutnim poslom. Moja je teorija da je on kriminalac ili mafijaš srednjeg ranga", tvrdi jedan korisnik Reddita. 

Ponudio je i nekoliko pojašnjenja svoje teorije. 

>>Macaulay Culkin tvrdi da je nešto jako čudno u Sam u kući: "Mislim da je to veliki propust"<<

"Prvi put vidimo Petera kad Harry dolazi u njihovu kuću prerušen u policajca. Peter se pri tom susretu ponaša vrlo defenzivno. Harry pita tko je vlasnik kuće, a Peter se odmah uznemiri i pomisli da je nekakva nevolja na vidiku. Neprestano ima nervozan izraz lica dok razgovara s Harryjem", tvrdi on. 

Kao drugi razlog navodi činjenicu da je prilično čudno da se njegov posao nigdje ne spominje. 

>>Ovo je stvarni razlog zašto je Kevin ostao sam u kući, kladimo se da niste vidjeli taj detalj u filmu<<

"Ne spominje se ništa o njemu, čak ni čime se bavi. Čak i u knjizi napisanoj prema filmu, piše samo da se bavi biznisom, što je prilično mutno objašnjenje. Peter očito zarađuje dovoljno novca da mu žena ne mora raditi iako imaju petero djece. Njihova kuća također mora vrijediti barem milijun i pol dolara", kaže. 

Čak i ponašanje članova obitelji, tvrdi on, ide u prilog njegovoj teoriji. 

>>Kakva luda teorija zavjere: Film "Sam u kući" promovira sotonizam?!<<

"Kevinova mama je hladna i emotivno mrtva kuja koja govori strašne stvari osmogodišnjem sinu. Buzz je jebeni psihopat koji će vjerojatno slijediti očeve stope. Ujak Frank je očito nekakav prevarant. A tu je i Kevin koji očito smatra da je u redu ubiti dvoje pljačkaša. Ne mislim da je njegova ideja bila samo ih onesposobiti, on je htio krv. Kad mi je bilo osam godina bio sam savršeno svjestan da, ako bacim peglu nekom na glavu s visine od šest metara, on može umrijeti", zaključio je on. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara