Novi uspjeh Midikennove manekenke

Novi uspjeh Midikennove manekenke

TAMARA P. trenutno je jedno od traženijih novih lica na svjetskoj modnoj sceni. Njezina energija, neposrednost, profesionalnost i faktor "X", koju je prva prepoznala agencija Midikenn, prepoznata je i od strane klijenata te su poslovni angažmani svakim danom sve brojniji. Tamara se trenutno nalazi u Parizu, gdje je sudjelovala na netom završenom pariškom Tjednu mode. Njezin posljednji posao izašao je na tržište ovih dana - pred objektivnom cijenjenog fotografa Nicka Haddowa pozirala je za look book novog dizajnerskog branda Handwritten za njihove modele za jesen/zimu 2008/09..

Osoba koja stoji iza branda Handwritten je Tanya Sarne, poznatija kao osnivačica kultnog britanskog  modnog branda Ghost. Nakon više od 20 godina uspješnog poslovanja, Sarne je odlučila prodati tvrtku i krenuti ispočetka s novim modnim brandom. Za službeno predstavljanje Handwrittena Sarne je odabrala londonski Tjedan mode. Sudeći prema prvim rekcijama javnog mnijenja, nije pogriješila. A kako je izjavila, zadovoljna je i angažmanom hrvatske manekenke u svojoj novoj kampanji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotograf Haddow je modnu karijeru započeo kao "buyer" jedne od vodećih robnih kuća House of Faser, da bi postupno za životni poziv odabrao fotografiju i postao član stalne postave fotografa popularnog magazina W. Lista njegovih klijenata danas je poduža, a među njima su i Victoria's Secret, French Connection, Alice Temperley, Top Shop te magazini kao što su: Vogue, Elle i Marie Claire.

A.M.
Foto: Midikenn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara