Novinar vodom poprskao Toma Cruisea

HOLLYWOODSKI glumac Tom Cruise poznat je po susretljivosti prema predstavnicima "sedme sile" s kojima na premijerama svojih filmova satima zabavlja obožavatelje. No, na crvenom tepihu londonskog Leicester Squarea Tom je doživio nemalu neugodnost.

Reporter televizijske ekipe Channela 4 pružio mu je lažni mikrofon iz kojeg ga je poprskao vodom po licu. Zbunjeni Tom nekoliko ga je puta upitao zašto je to napravio, a onda ga nazvao budalom i pozvao zaštitare.

"Zašto ste to učinili, zašto ste to učinili, zašto ste to učinili?" - ponavljao je Tom novinaru koji se pokušao opravdati kako je skeč izveo radi humoristične emisije. Međutim, Cruise ga je upitao voli li podcjenjivati ljude. Novinar je nakon toga pokušao otići s mjesta događaja, na što je Tom planuo.

Bijesnim pogledom je gledao novinara i dovikivao mu: "Nemoj odlaziti. To je nevjerojatno nepristojno. Dajem vam ovdje intervju i vi to uradite! To je nevjerojatno nepristojno. - rekao je Tom, a onda si dao oduška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ti si budala.... budala... ti si budala." - rekao je Tom.

Cijela televizijska ekipa nakon toga je uhićena, a opravdanje kako su pripremali novi humoristički show za svoju postaju neće ih spasiti od tužbe sudu.

Na premijeri filma "War Of Worlds" pojavila se i Tomova zaručnica Katie Holmes koja je za vrijeme incidenta Tomu čuvala mjesto u kinu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara