Tom Cruise: Zaprosio sam Katie na Eiffelovom tornju

"DA, ZAPROSIO sam Katie prošle noći. Ovdje nam je bilo prekrasno i romantično." - bile su riječi Toma Cruisa, koji je u Parizu na pressici s novinarima podijelio sretnu vijest. Dodao je da je taj svečani čin obavljen na Eiffelovom tornju.

Glasine o mogućem vjenčanju kruže već tjednima otkako je par javno obznanio svoju vezu, ali kruže i one "negativne" o tome kako sve to čine zbog promocije dva visokobudžetna filma u kojima glume.

Američki 42-godišnji glumac rekao je u Parizu: "Nisam spavao cijelu noć. Bio sam jako uzbuđen i osjećao se prekrasno." U glavnom gradu Francuske je boravio na promociji svog zadnjeg megahita "Rat svjetova".

"Da zaprosio sam Kate prošle noći. Ovdje nam je bilo prekrasno i romantično" - rekao je Tom smješkajući se i pogledavajući u smjeru Katie koja je sjedila u publici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom Cruise bio je do sada dva puta u braku, s Mimi Rogers i Nicole Kidman, s kojom ima i dvoje usvojene djece.

Nicole Kidman i Tom Cruise bili su u braku 10 godina, a buduća Tomova supruga, Katie Holmes, bila je već jednom zaručena za glumca Chrisa Kleina. 26-godišnja glumica putuje svijetom promovirajući svoj film "Batman - početak".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara