Procurila RTL-ova tajna: Sabina pobijedila u Hrvatskom top modelu

KAKO neslužbeno doznajemo s RTL Televizije, prva sezona reality showa Hrvatski top model već ima svoju pobjednicu, unatoč činjenici da je za sljedeći vikend zakazano veliko finale u kojem bi se jedna od natjecateljica trebala onesvijestiti od sreće i iznenađenja primajući prvu titulu u životu. Sabina Behlić, 19-godišnja ljepotica iz Rijeke, prema našim je saznanjima od produkcije dobila telefonski poziv u kojem joj je rečeno da informaciju drži za sebe i pravi iznenađena, ali da se pripremi za pobjedničko postolje.

Nakon što je u jučerašnjoj emisiji iz natjecanja ispala Tea Vukman, pobjedi se mogu nadati tri finalistice - Valentina Dropulić, Marina Jerković i Sabina Behlić, a naši nam izvori s RTL Televizije javljaju kako je potonja osvojila titulu i dobila ono što se Tatjana Jurić i drugi članovi žirija trude predstaviti kao atraktivne nagrade. U pitanju su, naime, jednogodišnji ugovor s modnom agencijom Major (sumnjiv po mnogočemu) te naslovnica časopisa Joy, a pobjednica će za sve blagodati koje ju očekuju doznati u studijskom spektaklu kojeg RTL priprema za sljedeći vikend.

Mlada Riječanka u showu je izbjegavala sukobe, nije se nametala i nije sudjelovala u brojnim dramama među drugim djevojkama. Manekenstvo joj je hobi, a najveća joj je želja diplomirati na Prometnom fakultetu.

O Sabininoj pobjedi već danima pišu Indexovi forumaši, a i neki protagonisti modne scene potvrdili su nam kako je do njih došla ta informacija. Kao i u slučaju gašenja Zabranjene ljubavi, te prijevremenog ukidanja Celebrity Big Brothera, RTL Televizija "strogo čuvanu poslovnu tajnu" nije uspjela zadržati unutar kuće.

Prva sezona Hrvatskog top modela, često prozivana od strane medija i modnih agenata, okupila je 16 javnosti nepoznatih djevojaka s namjerom da od njih napravi zvijezde. Televizijske minute modnog realityja obilježile su česte svađe i podmetanja natjecateljica, glupe izjave te nepoznavanje opće kulture i engleskog jezika i Tatjana Jurić, koja je u projekt uskočila nakon što su RTL Televiziju odbile sve svjetski poznate manekenke iz Hrvatske.

Nije poznato hoće li RTL snimati i drugu sezonu, ali je, s obzirom na pozornost koju show ima od samog početka, jasno da će mediji pratiti proboj mlade Sabine Behlić i sva obećanja koju su joj u showu dali, a koja bi se trebala realizirati u narednih godinu dana.

M.A.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara