Oliver i semafor s pravopisnim greškama zabavljali Hrvate uoči Eura

OBERWART, austrijski gradić od šest tisuća stanovnika, sinoć je ugostio Olivera Dragojevića i oko tri tisuće ljudi koji su uz njegove hitove došli proslaviti početak nogometne groznice. Publika sastavljena uglavnom od Gradišćanskih Hrvata do kasno u noć pjevala je uglas Oliverove najveće hitove i smijala se semaforu na kojem su se izmjenjivale obavijesti pune pravopisnih grešaka, a sve, naravno, u namjeri kako bi Hrvati bili što bolje obaviješteni o kretanjima na Euru.

Poznati nam je pjevač otkrio kako je strastveni navijač Vatrenih: "Nažalost, neću ići na utakmicu, ali Hrvatska mora pobijediti Austriju. Bilo bi stvarno loše da ih ne pobijedimo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oliver Dragojević je u gradiću udaljenom desetak minuta vožnje od Bad Tatzmannsdorfu, gradića u kojem borave hrvatski reprezentativci, kao doma: "Tu nastupam već trideset godina i svaki put me lijepo dočekaju. Publika je tu manje bombardirana šundom iz Hrvatske pa slušaju i cijene uglavnom dobru glazbu s naših prostora". Njegov koncert zaobišle su poznate osobe koje bi ovih dana trebale stići kao podrška Bilićevim igračima - dolazak su najavili brojni glumci, pjevači, pa čak i manekenke, a Lana Jurčević i Marina Parlov, koje će gledateljima donositi "nenogometnu stranu" Europskog prvenstva, svoj su posao već počele odrađivati u dnevnim emisijama posvećenim Euru.

D.K.
Foto: Kristijan Horvat

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara