Operacija trijumf: Producenti izbacuju Andreu zbog trudnoće?

Operacija trijumf: Producenti izbacuju Andreu zbog trudnoće?

NATJECATELJICA "Operacije trijumf" Andrea Harapin, o kojoj se piše više nego o njezinim suparnicima, još je jednom došla u središte pozornosti. Kako se priča u producentskoj kući Emotion, postoji mogućnost da Hrvatica napusti regionalni reality show zbog drugog stanja! Naime, stanarka glazbene akademije u Beogradu prije nekoliko je dana saznala da je trudna dva mjeseca. Organizatori, njezini sustanari i ona sama bili su presretni zbog njezine trudnoće. Pripremili su mini slavlje u čast Andrei, ali kad se bura oko toga malo stišala organizatori su, doznajemo, "promijenili ploču".

Njima je do glave očito došlo da se cijela situacija mijenja, obzirom da jednoj trudnici zasigurno nije mjesto u showu koji iziskuje svakodnevne napore: probe pjevanja i plesanja, stres, fizičke i mentalne napore u kući i na gala večerima koji nisu primjereni za ženu koja se nalazi u drugom stanju. Ali, zbog njezine trudnoće mogli bi "trpjeti" drugi sudionici showa; ukoliko bi organizatori pokušali maksimalno olakšati joj kao što su najavili, drugi učesnici, ma koliko bili sretni zbog svoje sustanarke, našli bi se u neravnopravnom položaju.

Roditelji žele da Andrea ostane u showu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osim ostalih kandidata, nezgodno može biti i žiriji, koji bi morao paziti kako da Andrei priopći, recimo, da je nominirana. Zbog svega toga, najvjerojatnije je da će ona morati ranije napustiti show", rekao je srpskim medijima izvor iz produkcije showa. Direktor Emotiona, Goran Stamenković, nije htio konkretno odgovoriti na pitanje o Andreinoj sudbini: "Drago mi je zbog Andree. Radimo sve moguće liječničke preglede i donijet ćemo odluku kad ih sve dobijemo. Najvažnije je da je ona dobro i da su i njezini roditelji i budući otac sretni, sve ostalo je manje važno".

Telefonski smo razgovarali s Andreinom obitelji i njezin je otac, Srećko Harapin, za Index rekao "kako cijela obitelj želi da njihova miljenica ostane što duže u showu jer se oduvijek htjela baviti glazbom". "Mi želimo da ona ostane, i ne mislimo da će joj trudnoća u tome spriječiti", zaključio je Harapin i za kraj otkrio da je Vjeko Apostolski, otac Andreina djeteta, na putu za Beograd kako bi pružio podršku svojoj djevojci.

S.C.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara