"Orešković" Pupovcu: Ja želim imati the best Srb uz sebe

"Orešković" Pupovcu: Ja želim imati the best Srb uz sebe

Foto: FAH/Index

NAKON Josipovića, Keruma, Kosor i drugih, "Tihomir Orešković" je nazvao i Milorada Pupovca. S druge strane telefonske linije umjesto mandatara Tima bio je, dakako, Davor Jurkotić, a Pupovac je u potpunosti pao na loš engleski naglasak i vrlo se obradovao pozivu.

"Meni je važno imati Srbe uz sebe", počeo je Jurkotić, a Pupovac mu je odmah obećao da ima njegovu punu podršku.

"Ti ćeš imati našu podršku. Želim s Tomom i HDZ-om napraviti sporazum s kojim ćemo doći do tebe", odgovorio mu je Pupovac, a nije ništa posumnjao ni kada mu je "Orešković" krenuo "drobiti" i o razbijenim višejezičnim pločama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Te ploče po Hrvatska, to moramo riješit. To nije dobro za Hrvatska, ako mi mislimo ići u Europa. To je dizaster, to je no good za ovaj narod. Ne okreći se sine, on je govorio, ja se želim okrenuti i pogledati iza sebe, možda budeš stajao ti, možda tebe više ne bude", krenuo je Jurkotić, a Pupovac mu je spremno odgovorio da jako cijeni njegove riječi.

"Ja želim imati the best Srb uz sebe, želim imati u tebe puno povjerenje, Srb Pupovac", zaključio je "Orešković" na kraju, a Pupovac i dalje nije ništa posumnjao.

Čitav "U zdrav mozak" razgovor poslušajte u videu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara