Otkazan koncert Rolling Stonesa u Zagrebu

Otkazan koncert Rolling Stonesa u Zagrebu

NAKON otkazivanja koncerta u Beogradu, menadžment Rolling Stonesa otkazao je i koncert koji se trebao održati na maksimirskom stadionu u Zagrebu, javljaju nam iz udruge Kajda.

Priopćenje udruge Kajda prenosimo u cijelosti:

U ime udruge Kajda obavještavamo Vas kako se gostovanje grupe The Rolling Stones u Hrvatskoj, predviđeno za 4. kolovoza, nažalost otkazuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon višemjesečnih pregovora u vezi sa održavanjem koncerta, iz londonskog ureda princa Ruperta Loewensteina - predstavnika menagementa grupe - stigla nam je obavijest da The Rolling Stonesi ove godine ipak neće nastupiti u Zagrebu kako je bilo najavljivano. Ujedno je otkazan i za 2. kolovoza planirani beogradski koncert, koji je trebao prethoditi zagrebačkom.

Nedavno izvanredno stanje u Srbiji i Crnoj Gori - glavni je uzrok otkazivanja beogradskog nastupa, što je prouzročilo niz komplikacija u vezi sa rasporedom toga dijela turneje, podjednako u terminskom i produkcijskom smislu.

Uslijed nastalih poteškoća, zahtjevnosti cijeloga projekta i pogoršanog stanja sigurnosti u regiji i svijetu, bili smo zatraženi da pribavimo policu osiguranja zagrebačkog koncerta. Nažalost, ni domaće, a ni međunarodne osiguravajuće kuće nisu nam bile u mogućnosti izići u susret - u terminu koji je zahtijevao menagement grupe, te garantirati iznimno visoki osiguravajući iznos.

Sve osobe koje su uplatile rezervaciju ulaznica - na temelju prijave putem Internet stranice "Kajde", ili izvršile uplatu putem vauchera na prodajnim mjestima - mogu zatražiti povrat uplaćenog iznosa, ili odabrati ulaznicu za neki od koncerata koje najavljujemo.

Nudimo ekskluzivnu mogućnost zamjene za ulaznice "The Rolling Stones" 18.06.2003. u Beču, ili 27.07. 2003. u Pragu.

Ova mogućnost je otvorena samo do 21. svibnja i vrijedi za one, koji su uplatili rezervacije.

Također, otvorena je i mogućnost zamjene rezervacije, odn. vauchera - za ulaznicu bilo kojeg koncerta u organizaciji "Kajde".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara