Ovi horoskopski znakovi odmah će otkriti da im lažete

Ovi horoskopski znakovi odmah će otkriti da im lažete
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PRIPADNICI pojedinih horoskopskih znakova imaju vrlo dobru intuiciju, ali i "nos za laži" pa ih je gotovo nemoguće uvjeriti u nešto što nije istina. Nakon što otkriju da im lažete, morat ćete se dobro potruditi kako biste povratili njihovo povjerenje i uvjerili ih da se laganje više neće ponoviti, piše Your Tango.

Ovan

Ovnovi su tvrdoglavi i kada si nešto zacrtaju, mora biti tako kako su zamislili, a pritom se u potpunosti fokusiraju na svoj cilj. Zbog toga, brzo su sposobni "nanjušiti" lažove i otkriti istinu, a neće stati sve dok ne dok ne bude po njihovom i dok ne otkriju istinu koju ste od njih pokušali sakriti.

Bik

Bik je spreman dati sve od sebe da otkrije istinu u trenutku kada pomisli da ga netko mulja ili nešto od njega pokušava sakriti. Tada ne mari koliko će mu to vremena i snage oduzeti te postaju vrlo uporni i žilavi. Uz to, kako su po prirodi vrlo tvrdoglave osobe, Bikova se nećete moći tako lako riješiti sve dok im ne otkrijete potpunu istinu.

Blizanci

Kod osoba rođenih u znaku Blizanaca gotovo uvijek pali obrnuta psihologija pa kada pomisle da im netko laže ili ih pokušava uvjeriti u nešto što nije istina, to ih zaintrigira, zbog čega su spremi kopati vrlo duboko i daleko kako bi se uvjerili da su u pravu. Kako se instinktivno vode za time da svijetu otkrivaju istinu, učinit će sve da spriječe druge da svojim lažima povrijede ljude oko njih. Također, znaju brzo i učinkovito reagirati čak i kada se nađu u situacijama na koje se ranije nisu pripremili pa će točno znati kako izvući istinu iz vas.

Lav

Kako uvijek vole biti vođe, ali i biti u pravu, Lavovi nikada neće dopustiti da se oko njih širi laž. Tako će spriječiti svaki pokušaj da netko drugi rješava problem koji su uočili pa će brzo raskrinkati lažljivce, ali ih i pokušati uvjeriti u to da bi trebali biti iskreni te poslušati njihove savjete. Kako su hrabri, ne boje se biti izravni pa će vam brzo, ali na lijep način, reći "što vas ide".

Djevica

Osobe rođene u znaku Djevice jednu stvar posebno ne podnose, a to je kada ne znaju odgovor na određeno pitanje pa su u stanju učiniti sve kako bi saznale odgovore na pitanja, rješenje problema ili istinu koju netko od njih pokušava sakriti. Također, Djevice posao nikada ne ostavljaju nedovršenim i ne započinju nove zadatke prije nego li su barem pri kraju s prethodnima. Stoga oni koji im lažu će pridobiti njihovu potpunu pozornost, a sve kako bi istina izašla na vidjelo.

JARAC

Kada Jarci žele dobiti odgovor na neko pitanje ili problem, bit će kreativni u biranju načina na koji će do njega doći, ali će uložiti i mnogo truda kako bi ga brzo pronašli. Zbog njihovog uviđanja problema i činjenice da će on postajati sve veći ako ga odmah ne riješe, Jarci će brzo otkriti da im lažete i staviti vas u gotovo bezizlaznu poziciju gdje ćete morati biti iskreni i reći o čemu je zaista riječ.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara