Peta epizoda serije Outcast nastavlja priču o borbi s demonskom opsjednutošću

Peta epizoda serije Outcast nastavlja priču o borbi s demonskom opsjednutošću

Foto: Press

SERIJAL od deset epizoda priča priču o mladiću Kyleu Barnesu (Patrick Fugit) koji se bori sa demonskom opsjednutošću cijeli svoj život. Nakon što mu opsjednutost uništi brak, Kyle bježi iz malenog gradića Romea kako bi spasio svoju obitelj od zla. Potpuno shrvan i ostavljen od svih, pomoć pronalazi kod velečasnog Andersona (Philip Glenister), čovjeka koji se i sam bori sa ovisnosti o kocki i alkoholu. Nakon što njih dvojica uspiju spasiti malenog dječaka Joshuu (Gabriel Bateman) od demona, shvatit će da je dječak samo jedan od slučajeva opsjednutosti koji će zadesiti gradić Rome.

U dosadašnjim epizodama, vidjeli smo da su Anderson i Kyle sve bliže izvoru opsjednutosti, ali nevinih žrtava je sve više...Serija “Outcast” koja je u kratkom roku osvojila gledatelje ne samo u SAD-u, već i u cijelom svijetu, premijerno je prikazana 6. lipnja na FOX kanalu, te od tada ruši sve rekorde gledanosti. Ova dugoiščekivana serija nastala je suradnjom poznatog producenta Roberta Kirkmana, tvorca “Živih mrtvaca” i produkcije FOX International Studios uz ostala velika imena poput: Chrisa Blacka, Davida Alperta („Živi mrtvaci“), Sharon Tal Yguado i Sue Naegle koji su izvršni producenti serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FOX Network Group je povodom premijere serije “Outcast”, osmislio jedinstveni globalni projekt Outcast Art, u kojemu je sudjelovao i Zagreb uz ostale svjetske gradove poput: Londona, Stockholma, Sofije, Istanbula, Berlina, Singapura, Džakarte, Kuala Lumpura, Manile, Napulja i Sydneyja. U Zagrebu se u Studentskom centru oslikavala početna scena iz serije, a autor murala je poznati grafiter i „street artist“ Slaven Kosanović Lunar.Peta epizoda će biti prikazana u ponedjeljak, 4. srpnja u 23:00 h na FOX kanalu i zsaznat ćemo neke nove detalje o Kyleu i njegovoj ženi Alison kroz nekoliko flashbackova. Fokus epizode će biti i na događanjima vezanim na kćer Kylea i Alison, za koju već polako postaje jasno da ima jednu od najvažnijih uloga u cijeloj priči veznao na opsjednutost demonima protiv koje se bore.

U glavnim ulogama su Patrick Fugit kao Kyle Barnes, Phillip Glenister kao velečasni Anderson, Gabriel Bateman kao Joshua Austin, Wrenn Schmidt kao Megan Holter, Reg E.Cathey kao šerif Giles, David Denman kao Mark Holter i Camden Flowers kao HollyHolter.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?