Pink pred razvodom?

Pink pred razvodom?

GLASINE kako između pjevačice Pink i njezinog supruga Careya Harta ne cvjetaju ruže, vozač motocrossa potvrdio je u jednom noćnom klubu, u kojem se cijele noći zabavljao s nepoznatom plavušom, dok je pop zvijezda bila na turneji. Osim toga, njihovi prijatelji tvrde kako oboje supružnika već duže vrijeme živi odvojenim životima, a ono malo zajedničkog vremena što imaju provode uglavnom svađajući se.

Carey Hart nedavno je viđen u jednom noćnom klubu u Hollywoodu, u kojem nije skrivao privrženost (i nešto više) prema nepoznatoj plavuši s kojom se družio do ranog jutra. Njegovo ponašanje dodatno je potvrdilo priče da je ljubav pjevačice Pink i njenog supruga definitivno gotova, te da je na pomolu razvod. Pink je tu večer, kao i cijeli protekli mjesec, provela na turneji po Europi, a njen angažman diljem svijeta pridonio je, tvrde njihovi prijatelji, dodatnom udaljavanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I prije Careyevog noćnog izleta supružnici su imali problema u braku, što su dosad pripisivali stalnoj razdvojenosti, no njihovi prijatelji ispričali su časopisu Star kako je upravo razdvojenost njihov način da pokušaju spasiti brak. Naime, Carey navodno teško podnosi hirovitost svoje supruge, kojoj je posao nerijetko važniji od privatnog života, pa su, navodno, neko vrijeme odlučili prvesti udaljeni jedno od drugog, kako bi razmislili koliko im je brak, u kojeg su ušli prije dvije godine, važan.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara