Pivopija popio otkaz

KAKO objasniti šefu fotografiju objavljenu u dnevnim novinama na kojoj se vidi kako pijete pivu? To i ne bi bio neki problem ako na posao dođete trijezni i naravno, ako ne radite u suparničkoj pivovari.

Neugodno se iznenadio 24-godišnji Isac Aguero koji je došavši na posao prošlog ponedjeljka dobio otkaz. Isac je naime u subotu 5. veljače fotografiran u jednom pubu kako pije Bud Light pivo proizvođača Anheuser-Busch Co.

Problem je u tome što je Isac bio zaposlen u tvrtki koja je distribuirala pivo konkurentske Miller Brewing pivovare, čiji su čelnici nakon što su vidjeli Isacovu fotografiju u lokalnim novinama, odlučili svome djelatniku uručiti otkaz.

Fotografija je objavljena u The Journal Times za potrebe članka o noćnom životu grada Racine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aguero koji je radio kao vozač tegljača u CJW Inc. četiri godine, rekao je novinarima da su mu kolege, nakon što je došao na posao, rekle da je u nevolji zbog fotografije objavljene u novinama. Nakon toga pozvan je u ured glavnog menadžera firme koji mu dao otkaz.

Pivopija kaže da mu nije rečen razlog otkaza te potvrdio da nikada nije imao problema sa šefovima. Menadžer prodaje CJW Inc.-a nije želio medijima komentirati Isacov slučaj te dodao da kompanija ne diskutira javno o bivšim ili sadašnjim zaposlenicima CJW-a.

Isac je rekao i “Bud Light je pivo po mom izboru. Uvijek ga pijem. Da li moram promijeniti pivo koje ću piti samo zato što radim tamo?”

No tko zna, možda će ljubav prema Bud Light pivu Isacu osigurati posao u donedavno konkurentskoj firmi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara