Ples sa zvijezdama: Martina Tomčić najavila oštar razgovor sa samom sobom

Foto: Dario Njavro/HRT

ŠESTA emisija HRT-ova "Plesa sa zvijezdama" donijela je novo ispadanje. Ove je subote show napustila Jelena Perčin. Svaki je par plesao po dva plesa nakon čega je slijedilo glasovanje žirija te zatim gledatelja.

Jelena Perčin: Malo sam bolesna i dobro je da smo to ipak uspješno priveli kraju

Jelena je ove subote plesala Quickstep, za koji je dobila 26 bodova i Cha Cha Cha za koji je dobila 25 bodova. Ove joj je subote bilo posebno teško, jer ju je mučila viroza."Malo sam bolesna i dobro je da smo to ipak uspješno priveli kraju. Bilo je užasno teško, bio je to enorman fizički napor, ali dobro, odradili smo sve što smo trebali i ja sam zadovoljna. Ni sama ne znam kako sam uspjela izdržati, mislim da je to bilo uz pomoć svih ovih ljudi iza scene, jer suradnici i ekipa donosili su mi lijekove i vodu", rekla je Jelena zahvaljujući svima koji su joj pomogli da izdrži. "Dojmovi? Jako sam zadovoljna, očekivala sam da ćemo ispasti večeras, mislim da je to realno i drago mi je da sam sve to prošla, da sam upoznala neke divne ljude. Ipak, neku čast sam obranila, to je za mene veliki uspjeh", dodala je Jelena.

Marko Tolja: Nisam očekivao da ću dobiti tako visoke ocjene za Jive

Marko Tolja, koji je večeras plesao Slowfox za kojega je dobio 35 bodova te Jive za koji su ga nagradili s visokih 39 bodova, bio je oduševljen i to nije skrivao. "Komentari? Vrlo su pozitivni! Nisam očekivao da ću dobiti tako visoke ocjene za Jive, mislio sam da ću bolje proći u Slowfoxu. Već sam zaista uhvatio ritam, mislim da je to razlog zašto dobivamo visoke ocjene. Pa zar ne bi bilo malo tužno da svaki sljedeći puta dobijem sve manje i manje bodova", zaključio je oduševljeni Marko.

Lana Banely presretna: Dijelimo prvo mjesto sa Markom Toljom koji je do sada bio apsolutni broj jedan

Veoma zadovoljna bila je i Lana Banely koja je za engleski Valcer i Rumbu dobila po 37 bodova. "Ovo je za mene bio spektakl, od komentara, žirija, ocjena i na kraju do plasmana, dijelimo prvo mjesto sa Markom Toljom koji je do sada bio apsolutni broj jedan. Ispunila sam svoja očekivanja, a to je da napredujem iz emisije u emisiju i da se vidi moj napredak", kazala je Lana.

Martina Tomčić: Uopće nisam pod dojmom polufinala već sam pod dojmom mog Cha Cha Cha

Martina Tomčić i ove je subote bila vrlo napeta iščekujući rezultate glasovanja gledatelja. Ovoga puta plesala je tango, za koji je osvojila 37 bodova, a za cha cha cha 30 bodova. Iako se plasirala u polufinale, kaže kako je mogla i bolje. "Uopće nisam pod dojmom polufinala već sam pod dojmom mog Cha Cha Cha i trenutno moram obaviti jedan ozbiljniji razgovor sa samom sobom kad izađem iz studija. Kakav? Pa, neće biti ugodan, zadržat ću za sebe detalje, ali Cha Cha
Cha je bio ispod svakog nivoa. Čut ću ja sama od sebe“, zagrmila je Martina. Sljedeća, sedma emisija "Plesa sa zvijezdama" je polufinalna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara