Poznato je prvih pet finalista Zvjezdica

Poznato je prvih pet finalista Zvjezdica
Foto: Press

NAPETOST i neizvjesnost koje donose polufinalne epizode, kao i nešto viši kriteriji žirija, dovele su kandidate Zvjezdica na poprilično sklizak teren. Nakon prve polufinalne emisije u kojoj se žiriju - Indiri Levak, Miji Negovetić, Enisu Bešlagiću, Luki Nižetiću i Zdravku Šljivcu - predstavilo 11 kandidata, njih pet je prošlo dalje te će se u finalu boriti za pobjedu i laskavu titulu.

Nakon prvog dijela natjecanja čak sedmero kandidata dobilo je svih pet glasova žirija, a nakon a capella dijela natjecanja voditeljica Doris Pinčić Rogoznica obznanila je da dalje idu Ani Gnand, Lara Herceg, Martin Kosovec, Nika Tomasović i Đana Smajo. 

Ani Gnand se u kvalifikacijskoj emisiji predstavila pjesmom iz mjuzikla, a za polufinale je odabrala pjesmu Caruso. Indira Levak joj je nakon izvedbe poručila da je pozornica njezina.

Laru Herceg i žiri i publika su zapamtili po odličnoj izvedi popraćenoj beatboxanjem, no za polufinale je odabrala pjesmu Sve u meni se budi, koju u originalu pjevaju Damir Kedžo i Zsa Zsa. Iako joj je žiri poručio da je dobila isforsiranu peticu, Lara je sve popravila nastupom u a capelli te tako prošla dalje. 

Martin Kosovec, maleni gospodin, kako ga zove Zdravko Šljivac, briljirao je i ovaj put, baš kao i u kvalifikacijama. Ovaj put Martin je odabrao pjesmu Vilo moja trogirskog slavuja Vinka Coce i zaradio samo najbolje komentare, jednako kao i u a capelli kad je Šljivac pustio suze na njegovu izvedbu. 

I Nika Tomasović iz Omiša je izvela duet, pjesmu Princeza, koju u originalu izvode Dado Topić i Slađana Milošević. Indira ju je pohvalila za izvedbu te rekla kako nema zamjerku. 

Đana Smajo je bila posljednja kandidatkinja u današnjoj emisiji, što je u ovom slučaju bilo i šećer za kraj ili, kako je to žiri rekao, "zakucavanje na kraju". Đana je izvela pjesmu I Surrender slavne Celine Dion, a njezina izvedba je bila toliko dojmljiva da joj se Enis Bešlagić u nekom trenutku pridružio na pozornici. 

U a capella dio ušle su još Julija Tomljenović i Leona Radović, no žiri je odlučio da za njih ipak nema mjesta u finalu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara