Prijatelji o Vanessi Bryant: Ne može dovršiti rečenicu a da se ne rasplače

Prijatelji o Vanessi Bryant: Ne može dovršiti rečenicu a da se ne rasplače
Foto: Instagram

NEUTJEŠNA Vanessa Bryant pokušava ostati jaka nakon tragične smrti svog supruga Kobea i kćeri Gianne, radi tri kćeri koje je dobila u braku sa slavnim košarkašem.

NBA legenda Kobe i Vanessa vjenčali su se u travnju 2001. godine, kad je on imao 22, a ona 18 godina. Osim 13-godišnje Gianne, koja je poginula s ocem, imali su 17-godišnju Nataliju, trogodišnju Bianku i sedmomjesečnu Capri.

"Jako joj je teško, uništena je, kao i cijela obitelj", rekao je izvor za magazin People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Drugi izvor istaknuo je da je Vanessa skrhana te da jedva uspijeva ostati pribrana.

"Ne može dovršiti rečenicu a da se ne rasplače, ali jako se trudi ostati pribrana radi kćeri. Jesno joj je da ona mora biti jak dio obitelji", dodao je.

Istaknuo je da su "unatoč njihovim usponima i padovima Kobe i Vanessa bili srodne duše, a ona je vjerovala da će joj biti partner cijeli život".

"Okružena je ljudima koji je vole i koji su voljeli Kobea. Ima snažnu podršku, oslanja se i na svoju vjeru. Nije sama u ovome, no tugovat će jako dugo", istaknuo je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Kobe i Vanessa upoznali su se 1999. godine, kad je on pokušavao izgraditi pjevačku karijeru, a ona je bila plesačica. Zaručili su se šest mjeseci kasnije, a 2001. su se vjenčali. Nakon što je objavio da se zaručio, mediji su ih nemilosrdno pratili, a jedna je redakcija podigla helikopter pokušavajući snimiti Vanessu u dvorištu njene srednje škole.

Bryantova obitelj nije došla na njihovo malo vjenčanje, navodno jer su mislili da se on ne bi trebao ženiti toliko mlad, naročito bez predbračnog ugovora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Kad se 2003. godine rodila njihove prva kći Natalia, Kobe je uhićen pod sumnjom da je silovao 19-godišnjakinju u hotelu u Coloradu. Nakon nagodbe optužbe su povučene, a tijekom konferencije na kojoj je tvrdio da je seks bio dobrovoljan pored njega je sjedila Vanessa.

"Ti si moja kralježnica, ti si moj blagoslov. Ti si dio mog srca, zrak koji dišem. Najjača si osoba koju znam, žao mi je što te provlačim kroz ovo i što provlačim naše obitelji kroz ovo", govorio je on tada.

Vanessa je 2005. imala spontani pobačaj, a Kobe je krivio sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

"Trebali bismo graditi obitelj, a zbog moje pogreške i svega što smo prošli izgubili smo bebu", rekao je.

Ipak, godinu kasnije rodila im se Gianna. 

Krizu u braku imali su i 2011. kad je Vanessa podnijela zahtjev za razvod braka, navodeći kao razlog nepomirljive razlike. Dvije godine kasnije povukla je zahtjev, a 2016. rodila im se Bianka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara