Prilično su se promijenili: Kako su šef Amazona i njegova žena nekad izgledali

Prilično su se promijenili: Kako su šef Amazona i njegova žena nekad izgledali
Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON 25 godina braka razvode se Jeff Bezos (54), najbogatiji čovjek na svijetu i tata Amazona, te njegova šest godina mlađa supruga MacKenzie.

O razvodu i medijskim napisima da je do njega dovela Lauren Sanchez, MacKenzie se još nije oglasila, a neki su je već proglasili budućom najbogatijom ženom svijeta. Budući da ona i Jeff nisu potpisali predbračni ugovor, nagađa se da će Bezos u razvodu izgubiti polovinu svog bogatstva, točnije, oko 500 milijardi kuna.

>>>Tko je fatalna Lauren, žena zbog koje će šef Amazona izgubiti 500 milijardi kuna<<<

MacKenzie je spisateljica koja s Bezosom ima četvero djece, a upoznali su se kad je ona došla na razgovor za posao u hedge fondu koji je on osnovao.

U intervjuima ih je opisivala kao neočekivan par. Kad su se upoznali, ona je bila 23-godišnjakinja koja je maštala o karijeri spisateljice, a radila je u financijama samo zato da plati račune. On je bio druželjubivi tip iz ureda do njenog.

"Mogla sam ga čuti kako se smije po cijele dane. Bila je to ljubav na prvo slušanje", rekla je jednom.

Embed from Getty Images

Vjenčali su se svega šest mjeseci kasnije, a ubrzo su pokrenuli Amazon.

Za sebe je rekla da je "dobila na lutriji" druge vrste.

"Činjenica da imam sjajne roditelje koji su vjerovali u edukaciju i nisu sumnjali da mogu biti spisateljica i činjenica da imam muža kojeg volim su stvari koje me definiraju", izjavila je.

Tijekom godina i Jeff i ona fizički su se poprilično promijenili, a mnogi se slažu da MacKenzie danas, kad je muž ostavlja zbog druge, izgleda bolje nego ikada. 
Embed from Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara