Princ Harry ostavljen zbog ljubavnih SMS poruka

PREMA pisanju britanskog The Suna, 22-godišnja Chelsy Davy ostavila je princa Harryja jer je u njegovom mobitelu pronašla SMS poruke koje upućuju da ju njezin dečko vara, nakon čega su se žestoko posvađali i okončali ljubavnu priču. I dok prijatelji djevojke iz Zimbabvea tvrde kako je slomljena, princ se šeće Londonom, nimalo zabrinut zbog stanja u kojem se trenutno nalazi njegova bivša ljubav.

Nakon što je čula kako princ Harry potiho s nekim priča na mobitel, Chelsy je posegnula za aparatom i u njemu pronašla "kompromitirajuće poruke" zahvaljujući kojima je shvatila da ju dečko vara. Iako se princ pokušao opravdati, tvrdeći kako je riječ o obožavateljici koja ga gnjavi na mobitel, došlo je do svađe u kojem je Chelsy Harryja, između ostalog, nazvala ženskarošem i preljubnikom.

Par je zajedno bio tri i pol godine, a Chelsy se u rujnu preselila iz Zimbabvea u London, kako bi mogla biti bliže princu. Njezini prijatelji kažu kako se upravo tad počeo nazirati kraj njihove ljubavi, jer je djevojka shvatila kako Harry nema namjeru mijenjati svoj način života, koji uključuje alkohol i duge noćne izlaske.

Chelsy se jučer navodno ispisala s fakulteta u Leedsu, jer se žarko želi vratiti u Zimbabve kako bi preboljela veliku ljubav. S druge strane, princ Harry se ne čini osobito tužan - jučer je viđen u šetnji Londonom, u kojoj se, kao uvijek, smijuljio s prijateljima i pio pivu, koju, kako tvrdi Chelsy, posljednjih mjeseci ne ispušta iz ruku.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara