Profesorica iz Virovitice prva hrvatska miljunašica

Profesorica iz Virovitice prva hrvatska miljunašica

31-GODIŠNJA profesorica hrvatskog jezika i književnosti Mira Bičanić prva je dobitnica milijun kuna u kvizu "Tko želi biti milijunaš". I

Iskoristivši na 15 pitanju joker "pitaj publiku", mlada Vinkovčanka točno je odgovorila da je Sandra Antolić hrvatska novinarka koja trči maratonom.

Nitko od Mirinih prijatelja nije mogao potvrditi da je ona sudjelovala na kvizu i da je osvojila milijun kuna.

Mirina majka Marija Bičanić za "Novi list" je izjavila kako ne zna ništa, čak joj nije poznato da je Mira sudjelovala u »Milijunašu«.

Mirina obitelj živi u Vinkovcima. Majka je domaćica, a otac Milan već je duže vrijeme umirovljenik. Bili su vrlo iznenađeni kada su od novinara saznali da je njihova kći osvojila milijun kuna u TV kvizu. Na novinarsko pitanje što može reći o svojoj kćeri, Marija je kratko rekla da je Mira bila dobra učenica, da je završila osnovnu školu i Gimnaziju u Vinkovcima, te Pedagoški fakultet u Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mira u Virovitici, gdje došla prije dvije godine, živi kao podstanarka. U novoj sredini stekla je mnogo prijatelja. Zbog načina odijevanja i mjesta kamo izlazi bliska je sa svojim učenicima. Mira jako dobro razumije mlade te se s njima druži i nakon nastave.

Prva vijest o prvoj miljunašici pojavila se na HTnet portalu već u nedjelju ujutro, samo nekoliko sati nakon snimanja emisije koja će se na televiziji emitirati za dva tjedna. Informacija je navodno u javnost "procurila" od nekoga iz publike.

Inače stroga pravila kviza zabranjuju natjecateljima kao i bilo komu od ljudi koji su bili u studiju i uredništvu da prije emitiranja emisije otkriju što se tijekom snimanja zbivalo jer su posljedice prilično neugodne.

Urednica kviza Maja Jurković bila je bez komentara. Pobjednica kviza također nije željela ništa reći. Naime, prema ugovoru i pravilima, ako natjecatelj prije emitiranja kviza istupi u javnosti gubi osvojeni novac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara