Pušiona: Muški orgazam kojeg nema

KAD SE PRIČA o orgazmu (u narodu poznato kao svršavanje), onda se obično priča o ženskom orgazmu jer je on, recimo to tako, problematičniji dok se muški orgazam podrazumijeva i smatra sasvim normalnom prirodnom pojavom, poput recimo snijega za Božić.

Ženski orgazam je kompliciraniji. Može ga biti, može ga ne biti, može biti višestruki, dugotrajni, tihi, bučni, odglumljeni... Uglavnom, nema pravila, poput fabule španjolske sapunice.

S druge strane, kod muškog je stvar jasna kao u nogometu, prvo dodavanje, malo pimplanja na sredini terena, dodavanje u kazneni i gol.

Pitanje o tome sam, kao pravi novinar, postavio sugovornici tokom researcha za ovaj tekst, na što je ona odgovorila da je bitna razlika između muškaraca i žena ta što je muškarcima bitnije pitanje što (jebe)?, a ženama kako (jebe)?

Da mi to dočara u praksi, rekla je "Lezi na leđa i zamisli da ja u tebe gurem dvadesetak centimetara nečeg tvrdog i zapitaj se bi li ti bilo tako jednostavno svršiti?"

Tu sam morao priznati da je to njihovo kako? sasvim logično jer zapravo uvijek ulazi slična stvar pa je pitanje što (ih jebe)? u njihovom slučaju sasvim irelevantno. Naravno, neki standardi moraju biti zadovoljeni.

Uglavnom, o ženskom orgazmu se priča jer se radi o poprilično mističnoj stvari o kojoj svatko ima nekakvu svoju teoriju dok se muški tretira kao kroner u bircu kojeg normalan čovjek, Hrvat i katolik primjeti samo kad ga nema.

A muški orgazam kojeg nema od novinara zahtijeva popriličan trud jer je ta pojava rjeđa čak i od ženskog orgazma i naći sugovornika o tom problemu u Hrvata i nije baš lako.

Za početak, trebalo je konzultirati doktora da se utvrdi da li ta pojava uopće postoji. To je izgledalo ovako.

- Doktore, može li se tipu dogoditi da ne može svršiti?
- Može.
- Kako?
- Pitaj nekog psihijatra, ja stažiram na očnom.
- Daj, diplomira si medicinu, valjda znaš nešto o tome. Triba mi za tekst.
- Mogu ti samo iz vlastitog iskustva.
- Čekaj, tebi se to dogodilo?
- Aha.
- Evo me do tebe pa ćemo napravit intervju.
- Na seri, nećeš pisat o meni!
- Dobro, neću o tebi, nego ono općenito.


Dakle, što se općenito dogodilo već spomenutom doktoru? Općenito, dogodilo mu se da se iz objektivnih razloga nije seksao nekih godinu dana i nakon toga neko vrijeme nije mogao svršiti.

A to je, kaže, sasvim normalna pojava koja se događa bivšim đankijima kad se vrate iz komune, zatvorenicima kad se vrate iz zatvora i sličnim skupinama koje duže vrijeme ne prakticiraju seks.

Skupnim imenom, radi se o frci s erekcijom. Dakle, može se dogoditi da se od silnog uzbuđenja stvar uopće ne digne, a ako se digne treba joj neko vrijeme da se, je li, privikne na novu sredinu. Da se, je li, odvikne od oka sokolova i junačke desnice.

Kako to izgleda u praksi? Kaže naš sugovornik da se uopće ne radi o klasičnoj zamjeni uloga kako bi neki očekivali.

Jer, kad žena ne svrši, onda se tip ponaša kao da je sve OK, ali kad tip ne svrši, onda se žena počne pitati što s njim nije u redu i, kaže, fakat se počne truditi da svrši, ali to najčešće samo odmogne.

Možda se radi, nastavlja, o gesti iz zahvalnosti. Naime, kad se tebi ne može spustiti, onda ona svršava cijelo vrijeme. Tebi, naravno, cijelo vrijeme dosadno i najradije bi gledao televiziju usput pa stvar obavio ručno.

U tom momentu, kaže, skužiš kako je nekad njima i osjetiš emancipaciju na vlastitoj koži.

Pogotovo ako je ona sklona humoru pa ti nakon toga proda vlastitu bazu tipa "Ljubavi, počeli smo istovremeno." ili te zagrli pa kaže "Nema veze, svršit ćeš drugi put." To je za popizdit, zaključuje.

Sljedeća loša stvar u odnosu na žene je ta, kaže, što ti ne možeš odglumiti orgazam što je, mislim, stvar jasna sama po sebi i ne traži daljnja objašnjenja.

A to povlači za sobom popriličnu bol, i to ne u poetskom nego u konkretnom smislu. Jer, kaže, glavić se od silnog seksa potpuno iziritira, a nakon tog se ne povuče nego stoji cijelo vrijeme vani i zapinje o plahte, deke, namještaj i tako dalje. Nema šanse da zaspeš osim okrenut na leđa.

Poprilično čudna situacija, kaže. Konstantno si napaljen, ona leži gola do tebe i samo bi upirao, ali od tog upiranja nikakve koristi. Barem tebi.

Međutim, nastavlja, treba misliti pozitivno i naći lijepe strane cijele priče. A jedna od glavnih je ta šta ti ego dođe na plus milijun.

Jer, kaže, ona svrši po n-ti put, leži totalno izmrcvarena na krevetu, a ti sjediš na fotelji, među nogama erekcija iz snova, pušiš duvan i pitaš je "Oćemo još?"

Kad napokon kaže da ne može više, odeš u zahod s osmijehom od uha do uha ručno obaviti stvar i briješ kako si vanserijski jebač, kako si bog za seks, kako si kralj svemira, kako bi mogao i kredit dignuti.

Kužiš, zaključuje, u tom razdoblju ti je najbolje brijati bez obaveze jer ćeš velikom broju žena ostati u jako lijepom sjećanju i moći ćeš ih kontaktirati u vremenima krize.

Najgore je, kaže, takav božji dar potrošiti samo na jednu. Prvo, nije fer prema ostalima, a drugo -  ostatak života je se nećeš moći otarasiti. 

 Profil Denisa Lalića

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara