Razočarana "Ratkajevica" postala najveća luzerica showa "Zvijezde pjevaju"

VIDLJIVI napredak Marijane Mikulić, koja je u duetu s Ervinom Baučićem zapravo bila jedan od svjetlijih trenutaka večeri, glasačima nije bio dovoljan, pa je zvijezda "Ponosa Ratkajevih" prva napustila natjecanje. "Što, da sad kažem da sam sretna? Tko bi mi vjerovao?", rekla je vidno razočarana, a njezin partner, inače zvijezda Komedijinih predstava, kao da je odahnuo što više s napornih kazališnih proba neće morati trčati na televiziju.

Zvjezdani aduti HTV-ovog večernjeg aduta puno su manje ekscentrični od poznatih koje ovih dana viđamo na privatnim televizijama, pa je u drugoj emisiji "Zvijezde pjevaju" najviše pozornosti privlačila Mila Elegović. "Prvu minutu te uopće nisam slušala, pa ti imaš gaćice", rekla je glumici Martina Tomčić, a Ksenija Erker je poručila Jacquesu: "Ti pjevaš kao što Mila izgleda!". Njezin "turbofolk look" nije, doduše, ni imao što zasjeniti - dame se uglavnom nisu proslavile odjećom. Valjda je HTV-ova kostimografkinja na godišnjem odmoru.

"Magla" daleko najgora

Žiriju se najviše svidjela "nadahnuta izvedba" Marije Husar i Gorana Navojca, a loše nisu prošli ni Mila Elegović i Jacques Houdek, koji je ovih dana na udaru ozbiljnih optužbi. Željko Tomac i Maja Blagdan zasluženo su za ispodprosječnu "Maglu" Josipe Lisac dobili najmanje bodova, no pjevačica se, s obzirom na popularnost stečenu u prošloj emisiji, još uvijek ne mora bojati ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hus je po tko zna koji put natjecatelje diskriminirao po pitanju jezika na kojem pjevaju, a Ivani Kindl i Nikši Kušelju je poručio da se ubuduće klone engleskog jer im je izgovor "daleko od dobrog". Osnivaču Parnog valjka netko bi stvarno trebao objasniti pravila natjecanja ili mu se konačno zahvaliti na sudjelovanju.

Zvijezde pjevaju, a Nina zijeva

Emisiju je posjetila i Nina Badrić, no nije imala tu sreću da njezinu izvedbu prati orkestar i morala se zadovoljiti playbackom, što je prilično glupo s obzirom na ime emisije i Ninine vokalne sposobnosti. "Pitaš li se ikad - kako sam to prije izgledala?", provocirala je Barbara Kolar Ninu, pohvalivši njezin atraktivni izgled i aktualni album "07", trenutno jedno od najprodavanijih izdanja u Hrvatskoj. Nina je obećala kako će se u ulozi mentora pojaviti u sljedećoj sezoni i tako, nadamo se, razbiti monotoniju HTV-ovog glazbenog projekta. Žar iz prve sezone, naime, netragom je nestao - na radost agilne konkurencije.

O showu "Zvijezde pjevaju" uskoro više na službenim blogovima Marije Husar i Ivane Kindl!

Dorijan Klarić
Foto: HTV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara