Renata Sopek piše blog

ATRAKTIVNE voditeljice RTL-ovih emisija započele su s trendom pisanja blogova, odnosno web dnevnika. Djevojke su po naređenju započele pisanje o tome kako im je na poslu i što rade u životu.

Na RTL televiziji " su se odlučili za jednu novinu: svaki dan pojedini voditelj pisat će kolumnu i na svoj, sasvim osobit, način otkriti mnoge pojedinosti koje kamera ne vidi". Odabrane voditeljice su Renata Sopek, Tatjana Jurić, Iva Bagić, Dorotea Lazanin i Emilija Bunjac.

Renata Sopek, voditeljica RTL-ove prognoze, na svom blogu piše do u detalje o tome kako izgleda njen radni dan, no privatni život, zasad, ne spominje.

Atraktivna Tatjana Jurić koja svakodnevno vodi magazin Exploziv, priznaje da je od šefa dobila dopis s "Draga Tatjana, do 15-og u ovom mjesecu trebala bi za našu web stranicu napisati kolumnu od 2500 znakova". Ona u svojoj kolumni, kako je RTL naziva, opisuje događaje vezane uz snimanje svoje emisije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iva Bagić, također voditeljica vremenske prognoze, svoj blog započinje s rečenicom "Jeste li znali da je stvaranje vremenske prognoze na RTL-u, zapravo, pravo malo remekdjelo?", a u svojoj kolumni nas među ostalim, upoznaje i sa svojim psićem Bonzom.

Želite li i vi otkriti što to rade zgodne voditeljice "dok kamere ne snimaju" posjetite Internet stranice RTL-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara