Roberto Cavalli najavio: Sljedeće godine ljetujem u Hrvatskoj!

MEGAPOPULARNI talijanski dizajner Roberto Cavalli jučer je privatnim avionom doputovao u Sarajevo "kako bi upoznao grad i tamošnje ljude", ali i pogledao koncert britanskog pop pjevača Jamesa Blunta, koji se sinoć održao u sarajevskoj dvorani Zetra, nakon čega je dvojac večer završio ekskluzivnim "James Blunt & Roberto Cavalli" Papaya Motomusic V.I.P. partyjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Velikan modnog svijeta Roberto Cavalli došao je u pratnji prijateljice Tunižanke Afef Tronchetti Proverom, koja je osim kao supermodel poznata i kao supruga predsjednika grupacije Pirelli, Marca Tronchetti Provere. Osim toga, kći je tunižanskog diplomate Mohameda Jnifena. Dizajner se nakon šetnje s ljepoticom odmarao u orijentalnom restoranu Dibek na sarajevskoj Baščaršiji, gdje su popili i bosansku kavu iz fildžana, a hrvatskim je medijima u razgovoru otkrio kako sljedeće godine namjerava ljetovati u Hrvatskoj.

"Ako nađem neku vilu na osamljenome mjestu s predivnim pogledom na plažu, volio bih svojom jahtom tu doći i provesti ljeto s obitelji, djecom i unucima. U nekoliko sam navrata čuo da je obala prelijepa i žao mi je što i prije nisam došao u Hrvatsku", rekao je Cavalli koji, iako je naš susjed Talijan, nikada nije "skoknuo" preko granice i posjetio "najljepšu obalu i more na svijetu". Cavalli je prekjučer bio počasni gost na svadbi Flavia Briatorea koji je stao pred oltar sa trideset godina mlađom ljepoticom Elisabettom Gregoraci za koju je Cavalli kreirao glamuroznu vjenčanicu.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara