Sablasna sličnost: Pavljučenko je davno izgubljeni brat Cameron Diaz?

ČIM SE pojavio na blistavoj nogometnoj sceni Starog kontinenta uočili smo kako ima nečeg u tom ruskom reprezentativcu Romanu Pavljučenku, osim naravno nedvojbene nogometne genijalnosti. Bilo je nečeg poznatog u tom osmjehu, koji je podario gledateljima diljem svijeta nakon zgoditka Španjolskoj. Bilo je očito da smo već negdje vidjeli to ozareno lice, samo gdje, kada i u kojoj prilici to zaista nismo znali.

I onda, nekoliko dana kasnije "boom". To lice, to može biti samo lice Cameron Diaz. Takav osmjeh, takve jagodice, takav nos, pa zaboga, on je pljunuta Cameron. Sličnost je upravo nevjerojatna, uvjerite se i sami. Čak su toliko slični da je bliža genetska povezanost imperativ.

Što se tiče mitoze, odnosno gotovo identične segregacije kromosoma i citoplazme, ona i nije toliko nemoguća, kao što se čini. Naime, rodni gradić Pavljučenka, Mostovskoi u pokrajini Krasnodar i nije tako daleko.

Postoji mogućnost da je pokojni Cameronin otac Emilio Diaz, inače naftni poduzetnik, posjetio Sovjetski savez početkom 1981. godine te opijen votkom u brvnari na upečatljivoj obali Azovskog mora uzeo tada vrlo usamljenu gospođu Pavljučenko...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aršavin kao Oliver Twist

Za kraj dodajmo kako je upravo nevjerojatno da su oba najvrjednija ruska igrača na Euru, za kojima je poludjela nogometna Europa, frapantno slični pojedinim slavnim likovima iz stvarnog života, ali i fikcije.

Naime, kao što smo već primijetili, Andrej Aršavin svojim dječačkim izgledom, omanjom staturom i čestim kreveljenjima neodoljivo podsjeća na besmrtni lik engleskog klasika Charlesa Dickensa.

V.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara