Seks-skandal sa svadbe u Zagorju još bez epiloga

NAJNOVIJA "sočna priča" koja puni novinske stupce, ali i "golica maštu" ne samo hrvatske, već i mozgove širom svijeta (doznali smo za događaj na južnoafričkom news siteu?!), govori o tome da su na svadbi u okolici Varaždina uhvaćeni mlada i kum kako "opće" na vlastitoj svadbi.

Stvari su se zakomplicirale kada je netko od gostiju "nesuđeni" par uhvatio u WC-u, a mlada je od šoka doživjela vaginalni grč. Dok su čekali da stigne Hitna pomoć, sudionici svadbe su se "nalukavali" kroz vrata od WC-a ne bi li vidjeli mladu i kuma "in flagrante".

Mladoženja je pokrio kuma i ženu plahtom, te nakon što ih je Hitna odvezla - kako bi ih mlada dobila injekciju, koja bi ih rastavila - raspustio mladine uzvanike, a svoje je svatove pozvao da ostanu piti do jutra kako bi proslavili razvod.

Ova priča, koja se zadnjih par dana prenosi usmenom predajom, nije još službeno potvrđena, a "Večernjakov" novinar obišao je Varaždinsku županiju kako bi povezao konce i pokušao doznati što se zapravo dogodilo.

Mlada je, prema pričama, "nestala" u trenutku kad je trebala razrezati svadbenu tortu, a nakon potrage pronađena je - znate već gdje. U prethodno objavljenim tekstovima sumnjalo se da je svadba održana u restoranu KT Centra, u neposrednoj blizini Ivanca.

Snježana Valentić, direktorica KT Centra u Ivancu u sklopu kojeg se održavaju svadbe, za Večernji list je kazala: "Ta je priča neumjesna! Nitko nas ništa nije pitao, a za navodni skandal doznala sam u lokalnim novinama. Takvo što kod nas se nije dogodilo. Ne znam kako bi mi to promaknulo! Priča nam je izazvala neugodnosti, a ljudi nas stalno ispituju o tome. Više internetski film od 11 minuta nije aktualan, pa je sad netko smislio ovo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je priča po sistemu "rekla - kazala" dobila sasvim novi detalje, dokazuje i to da je novinare trag priče proveo preko čitavog Zagorja, od Ivanca, Krapine, Trakošćana sve do Gornjeg Jesenja gdje su na šanku doznali: “Svojedobno se u Jesenju mladoženjin kum okladio da će spavati s mladom u vjenčanici, u čemu je, navodno, i uspio.”

U krapinskoj bolnici ravnateljica Srebrenka Belec nije htjela razgovarati o tome je li njihova Hitna pomoć morala intervenirati u navedenom slučaju, pozivajući se na zaštitu privatnosti pacijenata.

Samo je jedan od krapinskih policajaca čuo za "skandal", ali ističe: "Iskreno, šanse da se to zaista dogodilo su pola-pola – procijenio je policajac."

Što je zapravo istina i što se dogodilo, teško da će se doznati, jer priče se šire "brzinom munje", a bujna mašta čini svoje. No, da je sličnih slučajeva već bilo potvrđuju usmene predaje.

Jedna se navodno dogodila u Zagrebu, kada se trudna mlada srušila oko četiri ujutro, a mladoženja je, nakon što je doznao da mu žena ima epilepsiju, odmah razvrgnuo brak, dok se druga odvijala Sisku, gdje se mlada nakon 20 dana braka preselila kod prvog susjeda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara